Weekvlog 213

LEREN voor de TOELATINGSTOETSEN van de PABO📚 + Lucas LOOPT!👶 | VLOG 213

Het is zondag en dat betekent dat ik met jullie een nieuwe weekvlog deel. In deze nieuwe vlog ben ik natuurlijk keihard aan het leren voor de toelatingstoetsen van de pabo, want in deze vlog heb ik de toetsen. Maar ga ik het wel redden….? Verder heeft Lucas een volgende mijlpaal behaalt: hij kan namelijk lopen! Trotse mama hier! Na alle toetsen had ik ook eindelijk weer écht tijd voor mijn kinderen en dus hebben we er een aantal hele gezellige dagen van gemaakt. Dat en meer in deze nieuwe weekvlog! Veel plezier met kijken!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close