Cakesmash, FaceTimen, repeteren & borst lampen | Keeping Up With Natasja #96

Het is zondag en dat betekent dat ik weer een nieuwe weekvlog met jullie mag delen. Roy maakte de derde testcake voor Isabelles verjaardag en daarom bedachten we dat we zelf toch wel een cakesmash konden doen (want hé, we hadden de taart nu toch). Dus jullie zien de backstage footage van de uitnodiging in deze vlog. Daarnaast ga ik FaceTimen met mijn dochter, terwijl ze naast mij op de bank zit en dat is erg grappig en schattig! Ik neem jullie mee naar de repetitie van de band waar ik (wéér) in speel. Expeditie Robinson is weer begonnen en natuurlijk zit ik daar weer helemaal klaar voor. We gaan op dezelfde dag naar 2 films én we hebben een héél erg gezellig feestje waar iets gebeurt met borst lampen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel de vlog!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. 

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week? Vertel het me hieronder bij de comments.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close