Terug naar persoonlijk bloggen

Hoi allemaal! Zo, dat is héél lang geleden dat ik zo een blog gestart ben. En dan moet ik eerlijk bekennen dat ik dat nog nooit op dit blog gezegd heb. Toen ik met mijn vorige blog begon, startte ik vaak wel zo. Het komt lekker persoonlijk over. Maar het is natuurlijk niet straight to the point en dus veranderde het al snel naar meteen te vertellen waar het blogje over ging. Eigenlijk wel jammer, want een persoonlijke start geeft toch meer warmte. Toch?! 

En zodoende ging ik nadenken over dat persoonlijk bloggen. Ik deel hier natuurlijk genoeg persoonlijke verhalen, maar ik realiseerde me al snel dat het zo nu en dan die warmte mist. De warmte van het praten met een vriend of vriendin. Dat kan anders dacht ik.

En toen vond ik mijn allereerste blog weer terug! Of nou ja, Roy dacht er aan en ging op het internet zoeken. In 2007 ging ik voor 5 maanden op stage in Indonesië. Om al mijn familie, vrienden, kennissen en belangstellende op de hoogte te houden, hield ik een blog bij. Ik heb weer een aantal verhalen terug gelezen en wat was dat fijn!

Misschien is het voor mij ook de herinnering aan een FAN-TAS-TISCHE tijd! Maar toch, ik kreeg zo veel complimentjes over mijn schrijven…

En toen ging ik weer verder nadenken. Zou ik op dit blog ook op die manier persoonlijke verhalen kunnen delen. Dus meer in een dagboek stijl of iets dergelijks. En heb ik eigenlijk wel iets interessants te vertellen? I don’t know, maar ik sta te springen om het te ontdekken. Hoe dat precies vorm gaat krijgen, weet ik nog niet. Maar ik kan jullie wel vertellen hoe veel zin ik er in heb om die kant op te gaan.

Want zoals je misschien al de laatste tijd gemerkt hebt, ben ik wat rustiger. Ik geniet er van om die druk van het bloggen niet meer te voelen, zoals ik eerder al vertelde. Daarnaast had/heb ik gewoon niet zo veel inspiratie momenteel. En ik wil het oppervlakkige toch uit mijn blog gaan halen. Van het bloggen om te bloggen, wil ik gaan naar bloggen om (enthousiasme) te delen.  Nou ja, ik heb weer genoeg gezegd en ga snel verder met de laatste aflevering van seizoen 3 van Heroes! Nog 1 seizoen te gaan…

Hoe gaat het met jullie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close