Mijn favoriete drankje: Rivella Green Tea

Nu ik veel bezig ben met een gezonde lifestyle let ik veel meer op wat ik eet en drink. Het is niet zo dat ik meteen radicaal alle slechte dingen verban, maar wel dat ik minder van die voedingsstoffen binnen krijg. Denk maar eens aan suiker. Natuurlijk drink ik heus nog wel eens een keertje suikerbommen als cola of energie drank of eet ik een snoepje, maar dan met mate.
Op zoek naar enigszins gezonde alternatieven – en niet meteen alleen maar water – kwam ik per ongeluk in aanraking met Rivella Green Tea.  Het is yummie!

Rivella drink ik altijd als ik sushi ga eten. Ik weet niet waarom, maar ik vind het lekker bij de sushi. Van de groene thee variant had ik nog nooit gehoord.
Totdat Roy en ik boodschappen aan het doen waren bij de Jumbo en we het daar mochten proeven. Ik was verkocht. Meteen nam ik één fles mee. Die was helaas dezelfde avond nog op en sindsdien weet ik dat ik deze flessen moet inslaan.

Eigenlijk is het van Rivella heel slim om te komen met een ‘vervolg’ product die inspeelt op de populariteit van groene thee. Want we denken allemaal: “Hee, er zit groene thee in. Dan zal het vast wel gezond zijn.” Dus los van het feit of iets met groene thee per definitie nou wel of niet gezond is, we kopen het toch wel.

Rivella Green Tea bevat per 100 ml 5kcal en dus perfect voor de consument die kiest voor een lekker maar verantwoord drankje.

 Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak. De een vind Rivella lekker en de andere niet. Iemand die de originele Rivella niet lust, zou deze variant toch eens moeten proberen. Roy vind de originele ook niet lekker, maar drinkt deze ook met liters weg.

Ladies – en heren -, ik zeg proost!

Wat is jullie favoriete drankje?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close