Eerste vaderdag, Power Rangers maken & huisvrouw spelen | Keeping Up With Natasja #85

Fijne zondag! Wat leuk dat je een kijkje neemt naar de nieuwe weekvlog. Pak er weer wat lekkers bij en geniet! In deze vlog vieren we Roy’s eerste Vaderdag, maken we met strijkkralen Power Ranger helmen voor mijn teamdag die ik organiseer, verander ik ineens in een huisvrouw én eindig ik deze weekvlog met het enthousiaste verhaal van de teamdag. Hopelijk vind je deze weekvlog weer leuk! 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close