FLAWLESS BY SONYA | Precision Liquid Eyeliner

Ik ga nog maar weinig de deur uit zonder eyeliner. Het geeft mijn ogen net een extra dimensie. En dus ben ik altijd zoekende naar een nóg betere eyeliner. Eentje die ook dunne lijntjes kan zetten. Want eerlijk is eerlijk: een juf met dikke eyeliner? Goed, ik ben er voor dat je jezelf bent. Maar je moet nog wel een beetje gepast naar je werk gaan. Ik dwaal af. Als groot fan van Forever Living Products was ik erg nieuwsgierig naar de Flawless by Sonya Precision Liquid Eyeliner. Vond ik in deze eyeliner dan wat ik zocht? 

De eyeliner zit in een plastic omhulsel. Hij houdt prima vast, net als een fineliner.

Dit zijn de ingrediënten. FLP staan bekend om hun producten met aloë vera. En ook in deze eyeliner is dat terug te vinden.

De swatch ziet er prima uit. De kleur had wat mij betreft nog wat meer dekkend mogen zijn. Maar dat is een kwestie van er nog een keer overheen. Waar ik erg vrolijk van word, is dat je er echt een dunne lijn mee kunt zetten. Yes! I’m in control of my eyeliner!

De foto’s op de bovenste rij zijn zonder eyeliner en de foto’s op de onderste rij zijn met eyeliner. Zie je hoe fijn, je een lijntje kunt trekken? De foto links onder is met nog een extra lijntje. De dikte is dus ideaal te bepalen! Ja, ik ben erg enthousiast. Het nadeel is echter de prijs: €23,47. Ik vind dat veel geld. Aan de andere kant zijn eyeliners van merken als Dior of Clinique ook deze prijs of zelfs nog duurder.

Voordelen:
– Zelf bepalen hoe dik je eyeliner wordt
– Fijne grip en dikte van de pen
– Blijft de hele dag goed zitten

Nadelen:
– De kleur had dikker/intenser – of hoe je het ook wilt noemen – mogen zijn
– De prijs

Ben jij een eyeliner meisje (of jongen)?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close