BEAUTY REVIEW | Bio-Oil

Ik ben echt waardeloos met smeren. Zelfs  bodylotions smeer ik maar de helft van de tijd – of waarschijnlijk nog minder dan de helft! Toen ik Bio-Oil toegestuurd kreeg, wilde ik het eigenlijk heel graag testen. Ik had hier al zóveel goede verhalen over gehoord. Maar net zo als bij alle andere crèmpjes, vergat ik ook deze regelmatig te gebruiken. Terwijl dat juist de bedoeling is bij deze olie. Deze olie zou namelijk littekens, huidstriemen en pigmentvlekken moeten verminderen. Daar kon ik echter niks over schrijven toen ik dit artikel online zette, want dan had ik regelmatig moeten smeren. En dus kreeg ik de bevestiging van iets wat ik eigenlijk allang wist. Ik ben geen (goede) smeerder. Waarom ik er dan toch een artikel over schrijf? Omdat ik het wel een enorm fijn product vind! Hieronder lees je waarom! Ps. dit artikel is ondertussen ge-update!

Ik ben nooit weg geweest van een olie. Het is me allemaal te glibberig en vaak trekt het niet snel in. Ik was dan ook erg verbaasd dat deze olie eigenlijk heel snel introk. Dat ‘ie in het begin olie-achtig aanvoelt – duuuhh! – neem ik dan maar voor lief. Mijn huid voelt na gebruik enorm zacht en fijn aan. Niet glibberig en daarom vind ik het product enorm fijn om te gebruiken. Nogmaals, smeren is gewoon niet mijn ding.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik Bio-Oil deze koude dagen wél meer gebruik. Meer om de dag dan elke dag – want nog altijd vergeet ik het met regelmaat! En het is écht helpend tegen een uitgedroogde huid. Vooral mijn benen hebben veel baat bij deze olie.

Ik weet dus niet of hij daadwerkelijk littekens, huidstriemen en pigmentvlekken verminderd, maar wel dat hij écht helpend is tegen een uitgedroogde huid. Hij trekt snel in en dat vind ik absoluut een extra voordeel.

Update 31-08-2018: Na mijn heftige bevalling inclusief keizersnede, besloot ik de Bio-Oil weer een kans te geven. Mijn zwangerschapsstriemen werden na één week gebruiken écht minder zichtbaar. Wel een feit: zodra ik een week niet smeer, worden ze toch wel weer wat donkerder. Belangrijk dus om wel te blijven smeren!

Over de prijs valt nog te twisten. Op internet zie je prijzen van zowel €8,- als van €22,-. Bij het Kruidvat kost hij in ieder geval €11,95. Dat is denk ik ook wel de gemiddelde prijs op het internet.

Smeer jij je huid regelmatig in?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close