weekvlog 185

MAMAMISHANDELING? + EFTELING: ALLEEN met TWEE KINDEREN + BABY floaten | VLOG 185

Wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe mama weekvlog! In deze weekvlog gaan we lekker relaxen in de jacuzzi, maar of dat zo’n gunstig effect had…. Mama wordt mishandeld door haar dochter (nou ja, een soort van ;)). We eten lekkere burrito’s en zijn weer heerlijk aan het wandelen. Verder ga ik met alleen met twee kinderen naar de Efteling. Hoe doe ik dat? En hoe ziet de Efteling in deze 1,5 m samenleving eruit? Verder mag Lucas gaan floaten en maak ik de winnaar bekend van de winactie uit vlog 184! Dat en nog meer in deze nieuwe vlog! Have fun!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close