Isabelle zegt mama & ik ben 30 geworden! | Keeping Up With Natasja #88

De afgelopen week was een mix tussen saai en super leuk! Op sommige dagen had ik nergens zin in door het weer. Maar ik vierde ook mijn 30e verjaardag en daar heb ik zo intens van genoten! Zowel mijn zondag party als op de dag zelf. Daarnaast is Isabelle natuurlijk het allerleukste kind. Waarom? Dat zie je uiteraard in deze vlog!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close