Recept ♥ Zomer smoothie

Met dit zomerse weer vind ik het heerlijk om mijn dag met een smoothie te starten. Gezond en snel klaar. Met het fruit wat ik nog had staan heb ik deze smoothie zelfbedacht. Het recept is voor twee personen. Willen jullie deze zomer smoothie ook maken? Lees dan gauw verder!

Het volgende hebben we nodig:
– 0,5 cantaloupe meloen
– 1 banaan
– 2 wilde perziken
– 0,5 ananas
– 4 el soya yoghurt
– blender

1. Snijd de meloen in stukken. Ik gebruik zo’n snij apparaat die de meloen meteen in 12 stukken snijd.
2. Gebruik de helft. In mijn geval zijn dat 6 stukken.
3. Snijdt de buitenkant er af en snijdt daarna de cantaloupe in stukjes.

1. We gaan door met de banaan.
2. Haal de schil eraf en snijdt ook de banaan in stukken.

1. We gaan door met de twee wilde perziken.
2. Hiervan laten we het velletje zitten en deze snijden we in kleine stukjes. Verwijder uiteraard wel de pit in het midden van de perzik.

Ik was vergeten om een foto te maken van de ananas en hoe je deze uit zijn schil kunt halen. Ik heb zo’n ananas snijder. Je haalt de top er af en draait de ananas snijder erin. We gebruiken de helft van de ananas. Snijdt deze weer in kleine stukjes. De andere helft kun je in een bakje in de koelkast nog één dag bewaren.

1. We gaan door met de soya yoghurt. Ik gebruik deze van Alpro.
2. We hebben ongeveer 4 eetlepels nodig. Maar dit is uiteraard na smaak.

1. Alles in de blender en deze aanzetten.
2. Deksel er af wanneer het blenden klaar is.
3. En inschenken maar!

Smakelijk!

Wat is jouw favoriete smoothie?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

15 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close