KiddyCare verzorgingstas

Onze ideale KiddyCare verzorgingstas

Vanaf de geboorte van Isabelle gebruikten we een cowboy bag als verzorgingstas. Prima tas, alleen wat groot en lomp en niet fijn dat je hem alleen als schoudertas kunt dragen. Vooral op momenten dat je de tas uit de kinderwagen wilt halen om mee te nemen. Op social media zag ik al vaak een rugzak voorbij komen die mij ideaal leek, dus toen ik de KiddyCare verzorgingstas voor nog geen €15 kon kopen via Wish (tegenhanger van Ali Express) deed ik dat uiteraard. Hoe hij bevalt vertel ik je in deze blogpost.KiddyCare verzorgingstas

Allereerst was ik een beetje bang voor de kwaliteit. Maar daar is echt niks mis mee. Hij is heel stevig en ziet er super netjes uit. Absoluut geen troep. Daarnaast is hij groot genoeg en toch compact. Wat deze tas extra fijn maakt, zijn de vele vakken. Op die manier kun je verschillende spullen makkelijk en op een duidelijke plek wegstoppen. Het grote vak bestaat uit 2 ritsen, waardoor je hem dus ook in het midden kunt sluiten. Daarnaast zit aan de bovenkant iets van ijzerdraad (ik weet het niet precies, want het is allemaal netjes weg- en afgewerkt), waardoor de tas mega stevig is en niet inzakt.

KiddyCare verzorgingstas buitenkant

De buitenkant heeft ook genoeg vakken. Zo heb je aan beide zijkanten een vak zitten die super handig zijn. In de ene kant kun je bijvoorbeeld een flesje drinken doen, terwijl de andere kant juist bedoelt is voor poetsdoekjes. Zo kun je altijd snel de handjes en het gezichtje van je kindje poetsen. Ideaal!

Aan de voorkant zitten twee vakken. Een kleine voor het wat grotere vak (die ik hieronder laat zien) is ideaal voor kleine dingen, zoals een oplader (want waarom alleen spullen voor de kids in je tas?) of doosjes met krentjes of net wat je er in kwijt wilt.

KiddyCare verzorgingstas voorkant flessen warm houden

Het grotere vak aan de voorkant is ook ideaal. Er zitten 3 vakken in die bedoelt zijn voor flesjes om ze warm of koud te houden. Het is een soort koeltasje, maar dan dus een vakje. Deze vakjes zijn vooral gemaakt voor de melkflesjes, want de waterbeker van Isabelle is te groot. Die doen we dus meestal in het vak aan de zijkant. Daarnaast heb je nog een gaas, waarachter je nog wat spulletjes kwijt zijn. Je zou daar bijvoorbeeld een koelelement kunnen stoppen om drinken koud te houden, maar je kunt er ook nog andere etenswaren die warm of koud moeten blijven in kwijt.

KiddyCare verzorgingstas achterkant luiers uithalen

Aan de achterkant zit ook een ritsvak. Hoewel dit misschien wat onlogisch kan lijken, is dit echt ideaal! Doordat je in een rugzak ‘stapelt’, is het niet handig om eerst alles er uit te halen, voordat je bij de onderkant kunt. Wij hebben dus onder in de verzorgingstas de luiers, billendoekjes, geurzakjes en verschoningsmat gedaan. Op het moment dat Isabelle verschoont moet worden, hoeven we alleen maar dat vakje open te ritsen en de spullen er uit te pakken. Ideaal!

In de flap zit ook nog een ritsvak, dus daar kun je ook nog spulletjes in kwijt die je snel of vaak nodig hebt.

KiddyCare verzorgingstas grote vak

In het grote vak is niet alleen genoeg plek, maar zitten ook aan alle zijkanten nog vakken om spullen in op te bergen. Ideaal! Zo kun je goed spullen sorteren en raken de kleine spulletjes (zoals een handgel of billencrème) niet zo verdwaald tussen de grote spullen.

Alles wat we in de cowboy bag hadden zitten (kijk hier het filmpje wat ik daar ooit over maakte), zit nu veel compacter in deze KiddyCare verzorgingstas. Het is beter gesorteerd, makkelijker mee te nemen en vooral fijner in gebruik. Hij is echt stevig en van goede kwaliteit. Ik kan hem jullie dan ook allemaal aanraden. Vooral voor de lage prijs van nog geen €15!

Dit is een linkje naar de KiddyCare verzorgingstas. Overigens is hij hier een klein beetje duurder en krijg ik hem nu niet goedkoper gevonden. Maar zoekt en gij zult vinden 😉

Wat voor verzorgingstas gebruiken jullie? Laat het hieronder in de reacties weten 🙂

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close