Wednesday Wisdom #19

Ik vind dit een hele mooie Wednesday Wisdom – Duhhh! Anders zette ik hem hier niet neer! Toen ik er over na ging denken, bedacht ik me het volgende: zouden we weten wat geluk en blijheid is als we inderdaad nooit last hadden van verdriet, pijn, ongeluk en al het negatieve in de wereld? Hoe zou blijheid dan voelen? Goed, dat is dan wel weer erg diepzinnig gedacht. Wat ik er in ieder geval mee wil zeggen is dat ik vind dat geluk en blijheid bepaald wordt door ongeluk en verdriet. 

Oké, ik ga nog een stukje verder denken. Voor iedereen is geluk en blijheid iets anders. Waar ze in een Derde Wereld Land al blij worden van het korstje van het brood, maakt brood mij allang niet meer gelukkig. Snap je wat ik bedoel? Zij hebben te maken met armoede en hebben weinig eten. Wij hebben – over het algemeen – voldoende eten en daarom zijn we niet meer elke keer vrolijk bij elke hap die we nemen.

Ik vind deze quote dus ook erg diepzinnig als je er over na gaat denken. En misschien is dat de reden dat ik hem nu nóg mooier vind.

Wat betekent geluk voor jou?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close