BEAUTY REVIEW | Nivea Body Lotion Mousse

Ik en smeren. Dat is zo’n dingetje dat wekelijks – of soms zelfs wel maandelijks – anders kan zijn. Zo kan ik een tijdje iedere dag smeren en zo ineens weer weken niet. Vaak heb ik er geen zin in. Dat heeft niet alleen met tijd te maken, maar ook met de substantie van de bodylotion. Veel body lotions laten een bepaalde laag achter en als ik dan bijvoorbeeld mijn broek wil aantrekken, dan voelt dat niet fijn. Toen spotte ik op verschillende plekken deze NIVEA Body Lotion Mousse. Een mousse is luchtig en daarom was ik enorm nieuwsgierig of dit dan een bodylotion zou zijn, die ik wel vaak zou gebruiken.Productomschrijving en beloftes

NIVEA Body Lotion Mousse Droge Huid

NIVEA Zijdezachte Body Lotion Mousse voor de droge huid is verrijkt met verzorgend serum voor 48 uur lange verzorging en verwennende sheaboter. De romige mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in. Het resultaat is een zijdezacht huidgevoel!

NIVEA Body Lotion Mousse Zeer Droge Huid

NIVEA Verzorgende Body Lotion Mousse voor de zeer droge huid is verrijkt met verzorgend serum voor 48 uur lange verzorging. De Romige mousse is gemakkelijk aan te brengen en trekt direct in. Het resultaat is een intensief gehydrateerde en voelbaar zachtere huid.

Prijs

Beide body lotions zijn in diverse winkels te koop voor €5,99 per stuk.

Komen ze de beloftes na?

De allerbelangrijkste vraag die je jezelf altijd afvraagt bij producten (tenminste, dat is bij mij zo) is of het product de beloftes na komt. Deze mousses hebben 3 beloftes: trekken onmiddelijk in, 48 uur intensieve verzorging en transformeert de droge huid direct in een voelbaar zachtere huid.

Wat me meteen opviel was dat de mousses allebei direct intrekken. Al had ik wel het idee dat de mousse voor de zeer droge huid er net wat langer over leek te doen. Desondanks zijn het beide mousses die sneller intrekken dan de producten die ik tot nu toe geprobeerd heb. Dus voor deze belofte een dikke plus.

En dan de 48 uur intensieve verzorging. Daar durf ik geen garantie op te geven, want hoe check je die nou precies? Ik merk echter wel dat ik een dag later niet persé opnieuw hoef te smeren met de mousse. Vooral mijn benen zijn droog en ook die voelde nog zacht aan. Wel minder dan na het aanbrengen, maar niet net zo droog als anders. Gezien de droogte van mijn benen heb ik alleen de mousse voor de zeer droge huid gebruikt en getest. Deze belofte krijgt dus ook een plus. De mousse voor de droge huid heb ik op de rest van mijn lichaam gesmeerd. Die zijn vrijwel niet droog (alleen bepaalde plekjes) en hebben dus eigenlijk weinig verzorging nodig. Toch had ik daar wel het idee dat in ieder geval de dag van het smeren de huid zachter aanvoelde. De volgende dag voelde mijn huid gewoon aan zoals normaal. Dus voor de mousse voor de droge huid is het geen minnetje, maar nou ook niet persé een plusje.

En of ze direct een voelbare zachtere huid geven? Absoluut! Ik voelde mezelf behoorliijk aaibaar, haha!

Conclusie

NIVEA Body Lotion Mousse is het waard om te kopen. Ze doen wat ze beloven en mijn huid voelt zacht en soepel aan. Zelfs mijn droge benen zijn weer aantoonbaar. Zoals ik al zei ben ik geen smeermens, maar deze heb ik tot nu toe toch al vaak gebruikt. Omdat ik hem niet iedere dag hoef te gebruiken, maakt het dat ik hem ook fijn vind om te gebruiken. De mousse is soepel en luchtig en je hebt maar een beetje nodig. De eerste keer dat ik het gebruikte, gebruikte ik meteen een grote klodder. Voor één been is een dotje ter grootte van een twee euro munt voldoende. Daarmee kan het product dus lang mee gaan.

Vergeet voor het gebruik niet te schudden. Het is een mousse! Eerlijk? Ik had het de eerste keer niet gedaan en vond het flut wat er uit kwam, totdat mijn man vroeg of ik het wel geschud had ‘want het is toch een mousse?’. Juist. Dat dus.

Ik vind deze mousse zijn geld waard en weet zeker dat ik ze met plezier ga gebruiken.

Wat is jouw favoriete body lotion en waarom?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close