MovieFlame ♥ Films die ik moet zien

Normaal is MovieFlame een categorie waarin je mijn review van een of meerdere films kunt lezen. Deze keer gebruik ik deze categorie om jullie trailers te laten zien van films die ik MOET zien – vind ik zelf uiteraard. En misschien dat jullie dan ook deze films willen zien als ze uit komen in de bioscoop.


The Hunger Games – Mockingjay part 1

Het wereldwijde fenomeen van The Hunger Games zet opnieuw de wereld in vuur en vlam met The Hunger Games: Mockinjay – part 1. In dit deel bevindt Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) zich in District 13 nadat ze de spelen letterlijk voor altijd verbrijzelt. Onder het leiderschap van Commander Coin (Julianne Moore) en het advies van haar betrouwbare vrienden, spreidt Katniss haar vleugels om Peeta (Josh Hutcherson) te bevrijden en een natie te laten bewegen door haar moed.

Na het zien van de eerste film – Hunger Games – moest en zou ik de boeken gelezen. Binnen 2 dagen had ik alle drie de delen uitgelezen. Wat een geweldig verhaal. Wat een geweldige eerste film. Toen deel twee – Catching Fire – uit kwam, was het dan ook niet meer dan logisch om deze in de bioscoop te kijken. En man, wat was deze ook weer gaaf! Al bijna een jaar wacht ik dan ook met smacht op het eerste deel van Mockingjay. De trailer is eerder een teaser. Het zegt veel, maar tegelijkertijd ook niks.

Release date: 19 november 2014

The Hobbit – The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies komt met een episch slot over de avonturen van Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield en het dwergen gezelschap. Nadat het gezelschap hun thuisland terug veroverde van de draak Smaug, hebben ze per ongeluk een dodelijke kracht ontketend. Woedend raast Smaug over Lake-Town en laat hij vurig zijn toorn zien.

Thorin raakt geobsedeerd met zijn heroverde schatten en offert hierbij zelfs vriendschap en eer op. Bilbo’s verwoede pogingen om hem dit te laten inzien, drijft Bilbo in de richting van een wanhopige en gevaarlijke keuze. Maar er komen nog meer gevaren aan. Vijand Sauron stuurt legioenen van Orcs en zet de aanval in op de Lonely Mountain.

Wanneer het duister een schaduw brengt over hun conflict, moeten het ras van de dwergen, de elven en de mensen beslissen of ze zich gaan verenigen of dat ze vernietigd gaan worden. Bilbo vecht voor zijn leven en het leven van zijn vrienden in de epische slag van de Vijf Legers als de toekomst van Middle Earth er van af hangt!

Na alle Lord of the Rings films (en boeken) en de eerste twee Hobbit delen gezien te hebben, wordt het nu tijd voor deel drie. Tja, dit is echt één van mijn favoriete categorie films en ik kan niet wachten om samen met papa naar dit deel te gaan!

Release date: 10 december 2014

Into the Woods

Into the Woods gaat over een heks (Meryl Streep) die verschillende karakters uit verschillende sprookjes (Roodkapje (Lila Crawford), Assepoester (Anna Kendrick), Jack en de Bonenstaak (Daniel Huttlestone) en Rapunzel (Mackenzie Mauz)) een belangrijke les wil leren.

Zoals ik hierboven al beschreef is dit echt mijn favoriete genre. Daarnaast bekijk ik elke serie en film die maar met sprookjes te maken hebben. I love it! En met Johnny Depp als de wolf… Wat willen we nou nog meer?

Release date: 31 december 2014

Fifthy Shades of Grey

Literatuur student Anastasia Steele’s (Dakota Johnson) leven veranderd voorgoed wanneer ze de knappe maar gekwelde miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) ontmoet. Hij neemt haar mee in een wereld die ze nog niet eerder gezien had en wil er alles aan doen om een kijkje te nemen achter het masker van deze mysterieuze man.

Wie boven de 18 is en nog nooit gehoord heeft van de boekenreeks ‘Vijftig Tinten Grijs’ heeft onder een steen geleefd. Deze erotische boekensensatie wordt verfilmd. Je haat het boek of je houdt van het boek, maar een middenweg is er niet. Hoe dan ook, ik kijk uit naar de film. Want een ontblootte Jamie Dornan… Ja, dat wil ik niet missen. Oe La Laaaaa… Wie wil nog meer naar deze film?

Release date: 14 februari 2015

Welke film wil jij nog graag zien?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close