LOTD ♥ Prins(es)jesdag look

Vandaag is het in Nederland prinsjesdag. Geen nationale feestdag en dus ook niet helemaal make-up waardig, maar het leek me desalniettemin leuk om toch een look bij het thema te maken. Op prinsjesdag maakt de regering hun plannen voor het komend jaar bekend. Het enige feestelijke aan dit gebeuren zijn de hoedjes van alle dames die naar de Koning komen luisteren en natuurlijk de Gouden Koets.
Ik heb een look proberen te maken die passend is voor een prinses. Ik hoop dat jullie de prins(es)jesdag look leuk vinden!

S T R A K ,    S T R A L E N D    E N    C H I Q U E

Bij het koningshuis is alles meestal strak en chique. Dus huppakee, haren strak naar achteren in een strakke knot. Ik heb geen diadeem of grote hoed, dus bedacht ik me dat ik vast ook wel een haarband met steentjes in kon doen om het geheel iets prinseselijker te maken.

Op mijn gezicht zit foundation, bronzer, blush en een highlighter. Vooral dat laatste vond ik belangrijk om toe te voegen omdat een prinses altijd moet stralen.

K O N I N K L I J K    G O U D

Een prinses draagt natuurlijk nooit te veel make-up. Of in ieder geval niet zichtbaar. Dus probeerde ik de look redelijk neutraal te laten door het gebruik van nude kleuren. Om het geheel iets koninklijker te maken voegde ik ook een goudtint toe op mijn bewegend ooglid en onder mijn oog.

N A T U R A L    B E A U T Y

Is een prinses een natural beauty? Mwoa… ik denk het niet. Ook het koninklijk huis heeft stylisten in huis. Ook niet zo gek. Als je altijd in de spotlight staat moet je er altijd perfect uit zien.

Lijst met gebruikte producten:

  • Tea Tree Flawless BB Cream – The Body Shop – 02 >> review
  • Pro Longwear Concealer – MAC – NW20
  • Natural Bronzer – Rimmel – 022 Sun Bronze
  • Blush – Sleek – Life’s a Peach
  • Undress Your Skin Shimmer Highlighter – MUA
  • Eyebrow kit – Oriflame Beauty
  • Undress me Too eyeshadow palette – MUA
  • Eyeliner Stylo – The One Oriflame
  • Master Curl Mascara – Oriflame Beauty
  • Colour Elixir Gloss – Max Factor – Pristine Nude

Hoe ziet een prinses er volgens jullie uit?

liefs

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

18 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close