MOMMY TALK | Over moeder zijn

Het is even geleden, maar er staat weer een nieuwe video online! In de serie Mommy Talk ga ik het met jullie hebben over allerlei zaken rondom het moeder zijn. Deze eerste video gaat over hoe ik het vind om moeder te zijn. Ik praat over onvoorwaardelijke liefde, hoeveel geluk wij hebben met Isabelle, of dit is wat ik van het moederschap verwacht had en nog meer. 

Kun je de video niet zien? Klik hier. Klik daar ook om je te abonneren op mijn YouTube kanaal en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en een blauw duimpje omhoog wilt doen.

Wanneer de volgende video online komt? Ik hoop volgende week, maar ik doe liever geen beloftes 😉 Maar houd mijn YouTube kanaal in de gaten en je zult het vanzelf zien. Of houdt dit blog in de gaten. Ook voor de nieuwste artikelen natuurlijk 😉

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close