TAG

The Christmas TAG


Ik weet niet hoe vaak ik jullie nog ga vertellen deze december hoe gek ik wel niet ben op Kerst. En toen vond ik deze Christmas TAG! Tja, die MOEST ik gewoon doen! Ik, als Christmas Freak, kon het niet maken deze TAG over te slaan ondanks dat ik al zo veel met kerst bezig ben geweest.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Home Alone. Jups. zonder twijfel. Ik hou van alle kerstfilms. De familiesfeer, de gezelligheid… Ik kijk alle kerstfilms! Maar Home Alone… Dat is – naast dat hij als eerste in mijn hoofd popte – toch echt mijn favoriet. Ik heb het wel over deel 1 en 2 want de delen die ze gemaakt hebben zonder Macaulay Culkin waren gewoon niet zo leuk. Hoe eigenwijs Kevin is en zo in zijn eigen wereldje leeft. Hoe creatief hij is. De familie. De badguys. Deze film heeft gewoon het totaalplaatje. De humor verslapt nooit. Zelfs niet na hem al meer dan toch zeker wel tien keer gezien te hebben.

Wat is je favoriete kerstkleur?
Rood is het eerste wat in mij opkomt. Los dat ik deze kleur altijd heel mooi vind, hoort hij gewoon bij kerst.

Vind je het leuker om lekker in je pyjama te blijven of om je mooi aan te kleden voor Kerst?
Ik vind het altijd heerlijk om thuis in mijn pyjama rond te lopen, maar met kerst maak ik mij extra mooi. Mooiere kleding, mooiere make-up. Mooier haar. Mooiere nagels. Ook als Roy en ik maar met zijn tweeën zijn met kerst. Ik weet niet waarom, maar ik vind dat het gewoon hoort bij kerst om je netjes te kleden.

Als je iemand 1 cadeau zou mogen geven dit jaar, wat zou het dan zijn?
Een beetje een rare vraag omdat het wel afhangt van degene aan wie je het geeft. Maar mijn antwoord: een hele hoop liefde?

Open je je cadeaus op kerstavond of kerstochtend?
Toen ik nog thuis woonde deden we dit altijd op kerstavond. Dan kon ik ook echt niet meer wachten! Cadeaus lagen al onder de kerstboom en ik was al aan het kijken naar welke er voor mij waren. Nu ik samenwoon is het altijd even kijken wanneer we cadeaus aan elkaar geven. Maar het liefste doe ik dat nog steeds op kerstavond, gewoon omdat ik dat gewend ben van thuis uit.

Heb je ooit een speculaashuisje gebouwd?
Nope. En ben ik ook niet van plan, haha!

Wat doe je graag tijdens je kerstvakantie?
Luieren, mijn tv series kijken, bloggen en warme chocolademelk met slagroom (en soms een scheutje Malibu of Bailey’s erin) drinken.

Heb je kerstwensen?
Heel afgezaagd: vrede op aarde en een hoop geld zodat ik me financieel nergens zorgen meer over hoef te maken. Maar ja, hopen mag toch?

Wat is je favoriete kerstgeur?
Tja, warme geuren. Ik heb niet echt een specifieke omschrijving hiervan. Kaneel en amandelen enzo…?

Wat is je favoriete kerstgerecht of snack?
Carpaccio en crè­me brûlée! Ik moet wel eerlijk bekennen dat dit niet alleen mijn favorieten zijn met kerst, maar eigenlijk altijd als het op de kaart staat!

Welke feestdagen vier je?
De enige die ik écht vier zijn kerst en carnaval! Valt carnaval eigenlijk wel onder feestdagen? Het is in ieder geval wel altijd een groot feest!

Candy cane of Gingerbread men?
Ik ben niet zo’n snoepkont, dus candy cane valt af. Maar gingerbread men vind ik eigenlijk niet heel lekker. Dus allebei niet?

Wat is je favoriete kerstliedje?
Heel cliché maar: All I Want For Christmas van Mariah Carey en Last Christmas van Wham! Daarnaast vind ik de meeste kerstliederen wel heel leuk. Michael Bublé heeft ook altijd heerlijke kerstnummers. Maar dat komt ook door zijn heerlijke stem.

Heb je weleens een sneeuwpop gemaakt?
Zo vaak! Ik doe het ook wel eens met de kids van school. En buiten in de tuin vind ik dat stiekem ook nog steeds erg leuk om te doen!

Wat staat bovenaan je kerstlijstje?
Ik zou heel graag een abonnement op glossybox willen! Of de complete serie van Gossip Girl om toe te voegen aan mijn serie collectie.
Maar wat ik het allerliefste wil mag ik eigenlijk niet meer noemen van mijn vriend, want die word gek van mij…. Maar misschien dat jullie zelf kunnen invullen wat het is wat ik graag zou willen…. 😉

Wat is het meest belangrijke voor jou tijdens de feestdagen?
Gezelligheid. Daar staan de feestdagen voor mij ook voor. Gewoon samen met degene van wie je het meeste houdt.

Wat ga jij met kerst doen?
Ik ga lekker eten met kerst en gewoon relaxen. Misschien nog wel naar de sauna met mijn lief, maar dat is ook relaxt. Wat ik het allerliefste wil doen met kerst is gewoon genieten.

Als jullie deze TAG leuk vinden mag je hem gewoon overnemen! Wat zijn jullie kerstplannen?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close