Yes! Score! Victoria’s Secret Fragrance Mist

Toen ik hoorde dat je bij Etos op 3 en 4 juli weer Victoria’s Secret Frangrance Mist (of gewoon bodymist) kon scoren, wist ik niet hoe blij ik moest zijn. De vorige Victoria’s Secret actie had ik compleet gemist – stupid me – en dus wilde ik graag een revanche! Blond als ik ben, was ik de actie weer bíjna vergeten. Ik wilde eigenlijk al op vrijdag 3 juli langs de Etos gaan zodra ik klaar was met werken, maar was het echt helemaal vergeten. Tot ik op zaterdag 4 juli toch naar het centrum bij ons in Schijndel moest en ik de Etos zag. Ik zei nog tegen Roy dat ik dacht dat ze wel al uitverkocht zouden zijn, gezien ik dat eigenlijk overal op het internet al las. Maar you never know en met die instelling ging ik dan ook naar binnen. Wat was ik happy toen ik zag dat er nog een stuk of 15 flesjes stonden. SCORE!

Ik kocht Vanilla Lace en Love Spell. Het enige wat ik vreemd vond, was dat Vanilla Lace helemaal niet in de reclame folder stond. Het zouden eigenlijk alleen Love Spell en Pure Seduction zijn. Maar Pure Seduction stond niet in het schap. Beetje vreemd, maar je hoort mij niet klagen, want het zijn twee prachtige geuren!

Vanilla LaceVanilla & Musk
Ik kan deze geur omschrijven als romantisch. Vanille vind ik normaal een wat zwaardere geur, maar doordat het een bodymist is, is de geur goed in balans om op warme zomeravonden op te sprayen. Ik zou deze mist sprayen als ik een meeting of party heb.

Love Spell Cherry Blossom & Peach
Ik vind dit een zoete, maar frisse geur. De perzik ruik je overduidelijk en is een hele mooie combinatie met de kersenbloesem. Dit is zo’n geur die je de hele dag door zou kunnen dragen. Geen geur voor een dagje strand, maar wel om lekker te shoppen, te relaxen en ook voor een meeting of zomer party.

Allebei vind ik het echte zomergeuren. Heerlijk voor de warme dagen om niet een te zware geur op te spuiten. Er zit in beide flessen meer dan genoeg: 250 ml! Ja, ik ben blij met deze aankopen! En door het merk voelt het allemaal nog eens extra luxe. Stom hè?! Heb jij ook Victoria’s Secret Fragrance Mist weten te scoren?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close