peuter doet mijn make-up

Mijn PEUTER doet mijn MAKE-UP 💄

Mijn peuter doet mijn make-up! Isabelle is 3 jaar en vindt het helemaal fantastisch om mama (ik dus) bezig te zien met make-up. Zelf zou ze het ook wel willen doen. Oké, wordt geregeld. Mijn 3-jarige peuter doet mijn make-up. Talent of toch nog eventjes oefenen…? Je ziet het in deze super leuke nieuwe video!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd of jullie kids ook zo’n interesse hebben in make-up!

Volgende week weer een nieuwe video, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close