12 weken zwanger, super snif, flippo’s en baby weer zien! | Keeping Up With Natasja #130

Yay! Alweer 12 weken zwanger! Wat ga je deze keer in de weekvlog zien? Afgelopen week had ik nogal wat last van wat klachten. Waarschijnlijk doordat de meivakantie afgelopen was en ik het daardoor weer druk kreeg. Verder heb ik een superkracht gekregen, maar of ik daar nou blij van word… Mijn ouders brengen mijn oude Flippo mappen en Roy raakt enthousiast om die van hem er ook bij te pakken én om te proberen deze compleet te maken (hoe old school?!). Verder kunnen we Mini nog een keertje zien doordat ik een student help bij een vaardigheidstoets. Of nou ja, mag liggen en zij moet kijken naar de baby en alles uitleggen aan haar docent. En verder zie je in deze vlog gewoon veel gezelligheid en lekker eten.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe gaat het met jullie? Zijn er zwangerschapskwaaltjes die jullie herkennen? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close