vlog

EERSTE WEEK PABO WAS EEN FLOP?! 😩 | VLOG 224

Ik heb mijn eerste echte week pabo achter de rug. Maar was het een flop?! Of viel het eigenlijk wel mee. Hoe en wat hoor en zie je dus in deze weekvlog. Verder zie je het vervolg van mijn mommy me-time, spelen we lekker in de tuin, neem ik jullie kort mee in een studiedag, geniet ik van het weer en geef ik jullie een letterlijk kijkje in mijn keuken.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!) Je kunt ook op mijn “hoofd” links boven in de hoek op de thumbnail drukken om je meteen te abonneren!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close