Symbolica | The World Around Me #6

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een dag of een week liet zien uit de wereld om mij heen. En dus besloot ik het nu weer eens te gaan doen. Ik wilde voor een hele week gaan. Alleen één probleem. Ik vergat foto’s te maken. En om nou een TWAM online te zetten over een hele week met nog minder dan de helft aan foto’s…. Dus neem ik jullie mee naar vorige week zaterdag. 

ZATERDAG 12 AUGUSTUS 2017

Zoals al bijna de hele zomervakantie lang is het bagger weer. Ik heb daardoor nog minder energie om echt iets te gaan doen. Blèh! Zaterdagochtend heb ik mijn 3DS er bij gepakt en ben ik weer eens verder gegaan met Pokémon Sun. Pokémon blijft wel echt mijn favoriete game. Hoewel mijn favoriete game altijd Pokèmon Yellow is geweest (je weet wel: de eerste pokèmon game, maar dan de versie waar Pikachu je achterna liep), vind ik Pokèmon Sun misschien nog wel leuker! Van de week heb ik hem trouwens uitgespeeld! Whoopwhoop! Ik ben benieuwd of ik Sun – net als Yellow – leuk blijf vinden na het meerdere keren gespeeld te hebben.

‘s Middags ben ik vooruit gaan werken op mijn blog. Ik had even wat inspiratie en wilde daar graag gebruik van maken. Niet zo heel ver vooruit, maar ook niet pas een artikel voor de volgende dag. Overigens is me dit daarna niet meer gelukt. Toch heb ik nog wel een aantal ideeën om met jullie te delen!

Ik at ook nog een schaaltje met rijstepap. Dat vind ik zó lekker! En nee, dat is geen zwangerschaps craving. Dat heb ik ook wel als ik niet zwanger ben, haha. Wie van jullie vindt rijstepap ook lekker?

Later die middag zijn Roy en ik begonnen aan dit chocolade masterpiece! Deze is helemaal zelf gemaakt door een vriendin van ons en kregen we voor ons geregistreerd partnerschap op 1 augustus! En kijk dat kleine detail op die linker uil! Zó leuk. Eigenlijk heel zonde om op te eten, maar gezien ze zelf zegt het zonde te vinden dat ze zoveel tijd besteed aan het maken van zo’n mooi kunstwerk en het dan niet gegeten wordt…. Het was yummie voor mijn tummy! HIj is overigens nog niet op. Elke dag genieten we weer van een klein stukje!

We vergaten een beetje de tijd en wilden graag nog naar de Efteling zomeravond. Voornamelijk nog voor Symbolica. We hebben een abonnement en zijn gewoon nog steeds niet in Symbolica geweest! De wachtrijen blijven lang en dat vind ik nou met mijn zwangerschap niet zo handig. Rond een uurtje of half 8 vertrokken we dan ook naar Kaatsheuvel. Eerst even langs de Mc Donalds want we hadden ook nog geen avond eten op. Daarna meteen doorgewaggeld naar Symbolica. Er stond 60 minuten wachtrij. Eigenlijk nog steeds veel te lang. Maar ik wilde er ondertussen wel écht in zijn geweest en dus besloten we om aan te sluiten. Na een kwartier had ik al spijt en begon ik langzaam last te krijgen van mijn rug en later van mijn buik. Maar…
Symbolica was wel écht heel mooi. Droomvlucht was altijd mijn favoriet, dus ik wist ook eigenlijk wel dat ik dit ook heel mooi zou vinden. Ik heb nu al zin in de volgende rit in Symbolica. Maar die doen we wel na de geboorte van ons kleine meisje.

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close