Dat is nog eens een geweldig begin van 2017…

Allereerst: de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat jullie maar veel liefde en geluk mogen kennen, tegenkomen en hebben. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de titel is sarcastisch. Nee, ik ben nog altijd (helaas) niet zwanger. Maar dat is niet de reden van mijn sarcasme. De reden van mijn sarcasme is dat ik op 1 januari ongesteld ben geworden. Natuurlijk ervaar ik dat niet perse als iets negatiefs. Want dat betekent op naar ronde 4!

Maar nee, zo had ik het begin van het nieuwe jaar mijzelf niet voorgesteld. We wilden het nieuwe jaar leuk inluiden (if you know what I mean ;)), maar kwamen er al snel achter dat hem dat niet ging worden… Een beetje jammer dus. Aan de andere kant betekent het een nieuw jaar vol nieuwe kansen.

Als je rekent dat je 14 dagen na de eisprong ongesteld wordt, hebben we één dag ’te vroeg’ geklust. Daarmee had het dus raak kunnen zijn. Zo zie je maar dat goed werk tijd nodig heeft, haha! Maar wie weet werkt mijn cyclus een beetje anders en is het bij mij geen 14 dagen maar meer of minder. Hierdoor leer ik wel elke ronde om er minder mee bezig te zijn. Ik kan er toch geen touw aan vast knopen en als je er zo mee bezig bent schijt dit juist ook tegen te werken.

Ik ga mijn best doen om deze ronde er echt niet mee bezig te zijn. Dat betekent dat ik niks ga vastleggen in de app die ik heb. Geen pijntjes of andere klachten, niet de seks momenten. Het enige wat ik nog vast leg is wanneer de menstruatie gestopt is en dan is de app, deze blog en  het Ouders van Nu forum even verboden terrein. Kijken of mij dat rust geeft en of dat misschien helpend is. Ik laat het jullie weten wanneer ronde 5 begint, maar nog liever dat het door deze actie raak is, haha! En mocht we door moeten naar ronde 5, dan ga ik de ovulatietesten goed inzetten.

Onregelmatig ongesteld is dus niet leuk. Ronde 1 duurde 33 dagen, ronde 2 duurde 60 dagen en deze ronde duurde 40/41 dagen. Ik heb twee apps en die geven beiden dus iets anders aan, haha!

Nou lieve lezers, hopelijk spreek ik jullie over een maandje weer!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close