BEAUTY REVIEW | Lush Bubblegum Lipscrub

header lush bubblegum

Lipscrub gebruiken de meeste mensen alleen in de winterperiode. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar ook altijd bij hoorde. Tot ik deze lipscrub kocht bij Lush: Bubblegum. Mijn hemel, wat is deze héérlijk! Eén keer in de week scrub ik dan ook met deze zoete heerlijkheid. En omdat ik zó in de wolken ben, deel ik hem gewoon in de lente met jullie! 

Dit is absoluut een suikerzoete traktatie! Al als je het potje opent, komt de zoete geur je tegemoet. Eigenlijk vond ik hem in het begin te zoet, maar als je hem eenmaal op je lippen hebt…

Het leuke aan de lipscrubs van Lush is dat je deze letterlijk van je lippen af kunt likken. Hij is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die erg eetbaar zijn. Dus niet alleen lekker voor je lippen, maar ook voor je buik. Nou ja, niet helemaal gezond door de suiker – of zeg maar gerust niet! – maar wel yummie voor mijn tummy! 😉

Hij scrubt fijn. De korrels hadden wat mij betreft ietsje kleiner mogen zijn, maar het is absoluut niet vervelend.

En natuurlijk een groot compliment voor Gavin, die de inhoud van dit potje voor mij gemaakt heeft. Hier kan ik nog één jaar volop van genieten. Al denk ik niet dat hij verder komt dan een half jaar. Maar dat is weer een ander verhaal! 😉

Lush Bubblegum Lipscrub – €9,65

Welke lipscrub gebruik jij?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close