Go for it part 2

Ongeveer 4 weken geleden schreef ik een blogpost over het realiseren van doelen: Go For It. Daarom nu een “Go for it part 2”. In de afgelopen tijd heb ik een dagboekje proberen bij te houden zodat ik jullie nu kan vertellen hoe het is gegaan. Hieronder zie je wat ik met mezelf had afgesproken.

1. Afvallen: Over 4 weken ben ik 5 kilo kwijt. Hoe? Letten op wat ik eet. Starten per direct!
2. 7 minute work-out: ter ondersteuning van doel nummer 1. Minimaal 2x een ochtend eerder opstaan om deze work-out te doen. Hoe? Wekker zetten!
3. Nagels vijlen; niet bijten. En nee, ook niet als er een haakje aan zit. Hoe? Ook een vijl in mijn tas stoppen zodat ik altijd kan vijlen.
4. Iedere dag zorgen voor een artikel op mijn site. Hoe? Door te plannen!!!!

1. Afvallen
Dit deel is voor de helft gelukt. Die 5 kilo zijn er helaas nog niet van af, maar ik ben bijna op de helft. Want 2 kilo lukte me wel. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik niet altijd heb gelet op wat ik at. Ik dronk gewoon cola en andere drankjes met veel suiker. Ook heb ik gewoon friet en pizza op en dat soort eten. Maar grotendeels heb ik geprobeerd om gezonder te eten. En ach, dat ik die 5 kilo nog niet gehaald heb… Ik ben in ieder geval gewoon gelukkig, haha!

2. 7 minute work-out
7 minutes extra in bed was dit voor mij. Ik kon me er niet toe verzetten om eerder op te staan om een work-out te doen. Om de douchen, prima. Dan zet ik graag mijn wekker iets eerder. Maar niet voor de work-out. Ik denk toch dat het niet zo mijn ding is. Net zo als hardlopen. Nope. Is ook niet iets wat ik graag doe.

3. Nagels vijlen
Ja ja, er is toch nog een ding wat me wel goed gelukt is! Ik heb een nagelvijl in mijn tas gedaan en ik vijl me nagels netjes als het nodig is. Hierdoor heb ik ook geen last meer gehad van haakjes en dat soort dingen. Joehoeeeee!

4. Elke dag een artikel
Jups, ook dit is gelukt! Ik heb veel vooruit gewerkt en dat zorgde ook voor minder stress en druk om een artikel te MOETEN schrijven. Deze week heb/had ik helaas minder tijd, waardoor ik niet vooruit heb gewerkt en nu wel moet proberen elke dag een artikel te hebben. En ach, één dag geen artikel is niet erg toch? Zolang ik(nog) geen professioneel blogster ben, kan het ook geen kwaad!
Ik wil wel graag elke dag een artikel hebben, gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. En dus doe ik ook mijn best om ervoor te zorgen dat ik elke dag een blogpost kan plaatsen.

Wat vinden jullie? Moet ik mij schamen omdat de eerste twee niet gelukt zijn?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close