Fun

Mijn favoriete ‘kleine’ blogs

Blogs schieten als paddenstoelen uit de grond. Beauty blogs, food blogs, lifestyle blogs, persoonlijke blogs. Allerlei blogs. Ze groeien en groeien en groeien. En sommige worden – of zijn misschien al! – beter dan de grotere blogs in Nederland. En anders: smaken verschillen. Haha! Nadat ik gisteren vertelde welke blogs ik juist bijna niet meer volg, wil ik ook graag vertellen welke blogs ik nu wel graag volg. In dit artikel deel ik mijn favoriete ‘kleine’Β blogs.Β 

Yvetteschrijft.nl
Yvette heb ik een paar jaar geleden ontmoet op een persevent. Sindsdien volg ik haar blog trouw. Ze schrijft bijna elke dag en heel gevarieerd. Geen lappen tekst, maar voldoende informatie over het onderwerp. Zo schrijft ze over de Efteling, lifestyle, beauty en fashion. En zo nu en dan komt er ook een persoonlijk artikel voorbij.

Dailycupofblablabla.com
Nesrin vind ik zo’n toffe meid! Ze schrijft heel leuk en luchtig over haar eigen leven, maar ook over fashion, beauty, eten, lifestyle en gezondheid. Haar teksten vind ik erg pakkend en vol met humor. Ik hoop dat Nesrin nog lang door gaat! En wat ik zo nu en dan lees op andere blogs waar je mag spammen – en dan ook een blog achter laten die jij graag volgt – is ze al erg populair!

Youniqueblog.nl
Welkom in het leven van mijn schoonnichtje volΒ awkward momenten, vrolijke DIY’s en de meest fantastische, schattige vondsten. Femke groeit enorm hard en dat is niet gek ook! Haar artikelen zijn altijd super leuk om te lezen. Ik ben vooral fan van haar zaterdag artikelen: ‘Things that made my week’. En als je meer van haar wilt lezen, dan lees ook eens bijvoorbeeld de Cosmopolitan. Want regelmatig staat op de website – en ook in het magazine – een artikel van Femke.

Visionarylife.nl
Deisy schrijft over alles wat het leven mooi en leuk maakt. Positiviteit staat hoog in het vaandel op haar blog en dat lees je in eigenlijk alle artikelen. Heerlijk inspirerend en absoluut een goed begin van iedere werkdag!

Spam hieronder jouw favoriete blog!Β 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

54 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close