Slaap je mooi met de ‘Beauty Pillow’

Als je op een dag toch wakker kon worden met een stralende huid, véél minder of zelfs geen puistjes, acné of andere onzuiverheden. Als je op een dag toch wakker kon worden zonder slaapvouwen en met minder vet haar. Als je op een dag… Stop met dromen! Deze droom kan werkelijkheid worden door te dromen – niet over maar – op de Beauty Pillow.

Tenminste, dat zijn een aantal beloftes van de Beauty Pillow.
Ik kreeg twee weken geleden de Beauty Pillow toegestuurd en testte deze met alle plezier uit. Want hee, een kussensloop die je mooi maakt…? Yes please!

Een goed begin is het halve werk

De kussensloop zit mooi opgevouwen tussen een kartonnetje. Door het vierkantje kun je al meteen de kleur van je kussensloop zien. Ik mocht zelf de kleur kiezen en koos voor paars omdat ons dekbed ook paars is.
Het kartonnetje is stevig en heeft een mooie glans waardoor ik de verpakking chique vind ogen.
De voorkant is duidelijk. Je weet meteen dat de Beauty Pillow een satijnen kussensloop is voor glanzend haar en een stralende huid. Ik vind het heel slim om meteen een belofte op de voorkant te hebben. Je ziet meteen waar het voor bedoelt is. Ideaal!
Daarboven staat nog de webshop vermeld – ook slim natuurlijk voor als je er nog een wil bestellen. En met deze aankoop steun je ook nog eens Asante Childrens Home in Kenia.

Op de achterkant staan alle beloftes opgesomd. Ik vind dit héél duidelijk en slim. Je weet nu meteen waar je aan toe bent.
Ook kun je de maat zien van de kussensloop. Het is toch zeker wel handig dat je kussen erin past.

De beloftes

  • Werkt anti-aging, minder rimpels en een zichtbaar jongere stralende huid
  • Gaat de strijd aan met puistjes, acné en onzuiverheden
  • Kalmeert een vurige huid en couperose
  • Verkoelt bij nachtelijk transpireren
  • Geen slaapvouwen meer in het gezicht na een woelige nacht
  • Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar
  • Voorkomt gespleten haarpunten
  • Minder snel vet en pluizig haar
  • Intensievere werking van huid- en haarproducten
  • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt en pollen

Een satijnen kussensloop

Satijn vind ik een prachtige stof. Het ziet er prachtig glanzend en rustgevend uit. Ik voelde me net een prinsesje toen ik de stof uit de verpakking haalde.
Ik dacht altijd dat satijn een soort stof was. Totdat ik in de infobrief las dat de Beauty Pillow gemaakt is van 100% polyester. Huh?! Toeters en bellen werden aangezet in mijn hoofd en ik snapte er niks van. Op de verpakking staat toch duidelijk een satijnen kussensloop. Of was ik nou gek geworden?

Ik las de infobrief verder en kwam erachter dat satijn een stofbinding is. Oftewel een weeftechniek, waarbij de kruispunten van de ketting- en inslagdraden gelijkmatig verspreid liggen en bedekt worden door de inslagdraden. Met deze techniek kunnen garens heel dicht op elkaar geweven worden, waardoor het weefsel soepel wordt.
Satijn kan gemaakt worden van katoen, polyester, viscose, zijde of een menging daarvan.

Kijk. En toen was ik opgelucht. Er was nog niks verkeerds gezegd.

Maar werkt het écht?

Ik heb de Beauty Pillow 2 weken lang getest, maar ik kan niet zeggen dat hij alle beloftes waar maakt. Niet omdat hij het niet doet. Maar omdat ik bijvoorbeeld niet kan zeggen dat hij een vurige huid kalmeert. Want dat heb ik niet.

Werkt anti-aging, minder rimpels en een zichtbaar jongere en stralende huid
Dit zou zo moeten zijn omdat satijn glijdt en polijst, terwijl katoen wrijft. Wrijving zorgt weer voor rimpelvorming en dus zou satijn beter zijn om op te slapen.
Ik kan niet perse zeggen dat ik minder rimpels heb – hallo, zo oud ben ik nou ook nog niet hoor! – maar ik merk wel dat mijn huid veel rustiger is. Hij heeft een mooiere glans. Nou had ik daar foto’s van gemaakt, maar helaas kon je het verschil niet goed op de foto’s zien. Daarom besloot ik de foto’s hier niet te plaatsen.

Gaat de strijd aan met puistjes, acné en onzuiverheden
Satijn geeft de huid rust en reguleert talgproductie. Talg zorgt voor puistjes, acné en onzuiverheden en katoen activeert juist de talgproductie. Dus ook hier weer een pluspunt.
Nou heb ik gelukkig niet zo’n hele slechte huid. Slechts af en toe heb ik een puistje, maar ik merk wel dat mijn huid rustiger is en dat in de vette gebieden op mijn gezicht minder puistjes zijn ontstaan dan normaal.
Heb je veel last van puistjes, acné en onzuiverheden en wil je graag de Beauty Pillow kopen? Koop dan de witte variant omdat deze geen kleurstof bevat.

Kalmeert een vurige huid en couperose
Gezien ik hier geen last van heb, kan ik dit niet oordelen. Ik denk wel dat het werkt, omdat ik merk dat het mijn huid in ieder geval wel rustiger maakt. Maar 100% zeker weet ik dit dus niet!

Verkoelt bij nachtelijk transpireren
Of ik nou transpireer of niet, verkoelen doet hij zeker! Wat is het toch lekker om mijn hoofd op een fris kussen neer te leggen.

Geen slaapvouwen meer in het gezicht na een woelige nacht
Waar! Het satijn is zo glad dat ik opsta zonder slaapvouwen! Yes!

Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar en voorkomt gespleten haarpunten
Ik heb wel het idee dat ik minder knopen in mijn haar heb en dus is mijn haar inderdaad beter doorkambaar. Nu heb ik ook heftig geblondeerd haar (ik ben van mezelf donkerblond/bruin) en dus snel last van gespleten haarpunten. Ook dit is verminderd in de afgelopen twee weken.

Minder snel vet haar, maar ook minder snel droog haar
Dat mijn haar minder vet wordt is nog een twijfel. Ik heb nog niet gemerkt dat dit minder snel is, al kan ik me voorstellen dat de regulerende werking van de talgproductie er wel voor moet gaan zorgen. Misschien na langer gebruik?
Minder droog haar is wel waar. Want dat is toch iets waar geblondeerd haar om bekend staat en mijn haar heeft er nog bijna niet droog uitgezien.

Intensievere werking van huid- en haarproducten
Katoen absorbeert producten zoals nachtcrème, waardoor belangrijke werkstoffen niet in mijn huid intrekken, maar in mijn kussen. Meeehhh…
Satijn zou deze eigenschap niet hebben en zou er voor kunnen zorgen dat mijn huid de verzorgingsproducten optimaal opneemt.
Of dit écht zo werkt durf ik niet te garanderen.

Dus moet ik nou wel of geen Beauty Pillow kopen?

Als je daar nog over twijfelt, dan heb ik mijn artikel niet duidelijk genoeg geschreven. Ik ben enthousiast! Ik heb écht een stralendere huid en mijn haar blijft ook langer mooi. Daarnaast is zo’n koele kussensloop écht mega fijn en volgens mij helpt dit mij ook bij het slapen. Ik kan me niet herinneren dat ik ergens in de afgelopen twee weken een keer midden in de nacht wakker ben geworden. Nog een bonuspunt!

De Beauty Pillow is verkrijgbaar in de bovenstaande kleuren. Dus voor ieder wat wils en is te koop bij verschillende verkooppunten. Hier kun je zoeken of je de Beauty Pillow ook bij jou in de buurt kunt halen!

Nou zal je nog één belangrijke vraag hebben. De prijs?
De winkeladviesprijs voor Nederland is €22,95 en buiten Nederland €24,95.

Voor meer informatie kun je ook nog een kijkje nemen op slaapjemooi.nl of beautypillow.nl

Is de Beauty Pillow iets voor jou?

 

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close