weekvlog 142

24 weken zwanger, spelletjes en puzzels, verrassing voor Roy & vies drankje in het ziekenhuis | Vlog #142

Oh jippy! Ik zit in de ‘veilige’ fase van de zwangerschap. Of nou ja, op het moment dat er nu iets is met de zwangerschap, gaan ze er alles aan doen om de baby te redden. Maar ik ga er gewoon vanuit dat ik 40 weken vol ga maken. Spannend! Hoe dan ook, afgelopen week gingen we weer zwemmen en speelden we vooral veel spelletjes. Roy deed erg gek met mijn BH en we begonnen eindelijk aan de puzzel voor Isabelle! Daarnaast verraste ik Roy voor ons 2-jarig partnerschap en moest ik naar het ziekenhuis om te testen op zwangerschapssuiker. Dat en meer in deze weekvlog!

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe gaat het met jullie? Hoe hebben jullie deze warme week overleefd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close