Video ♥ Welk huidtype heb jij?

Huidverzorging is mega belangrijk. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Maar voordat je een huidverzorgingsproduct kunt aanschaffen, is het handig om te weten welk huidtype je hebt, zodat het product ook daadwerkelijk iets voor je huid kan betekenen. Ben jij ready om erachter te komen welk huidtype jij hebt?


Welk huidtype heb jij?

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik mega lief vinden!

En welk huidtype had jij?
Bekijk hier mijn allereerste video: DIY aardbeien-honing masker

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close