MOVIE REVIEW | Office Christmas Party

Met een Movie Pass kom je nou eenmaal vaak in de bioscoop. Hoewel ik veel meer films de afgelopen tijd heb gezien, dan dat ik reviews online heb gezet, wil ik dat toch weer gaan oppakken. Dat betekent dat jullie sowieso meer film reviews te zien gaan krijgen. Vandaag is het de beurt aan Office Christmas Party. Deze en andere Kerst(achtige) films zullen nu langzaam uit de bioscoop verdwijnen en plaats maken voor Valentijn films. We zijn nog net voor het nieuwe jaar naar deze film geweest en ik kan je verklappen: hij was erg leuk. Lees je (spoilervrij) verder?

Clay (T.J. Miller) dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn ijskoude zus Carol (Jennifer Aniston), die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een kerstfeestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest doorgedraaide, epische kerstfeest dat het kantoor ooit heeft meegemaakt, inclusief rendieren die uit de wc drinken, rappende Kerstmannen en veel te veel alcohol. Ho Ho Holy Shit!
Vue Cinemas

Regisseur: Will Speck
Acteurs: Jason Bateman, Jennifer Aniston, T.J. Miller, Olivia Munn en Kate McKinnon
Genre: Komedie
Filmduur: 105 minuten
Release datum: 8 december 2016

Ik hou van Kerstmis. Ik hou van kerstfilms! Jep, wat mij betreft mag het véél langer Kerst zijn. Een kerstfilm mag dan natuurlijk ook niet ontbreken in de bioscoop. Hoewel ik niet veel van de film verwachtte, viel hij me alles behalve tegen. Misschien juist ook wel doordat ik zonder verwachting de film in ging. Office Christmas Party is echt een verstand op nul film. Heerlijk genieten. Heerlijk over the top. Heerlijk in de kerstsfeer. Heerlijk vol met humor.

Je vraagt je bij de film echt af hoe ze het verzonnen krijgen. Met de acties in de film vind ik het echt knap dat de humor niet flauw geworden is. Hij is echt grappig. Sommige dingen zijnvoorspelbaar, maar dat is deze keer juist positief. Je hoopt namelijk dat ze hetgene doen wat je verwacht. Bullseye!

Wat mij betreft mag deze film elk jaar terug komen op tv. Of je download hem gewoon illegaal, stttt! Ik zou hem in ieder geval zo nog een keer kijken. En nog informatie voor ouders: in deze film wordt gescholden, alcohol overmatig genuttigd en speelt ook drugs een rol.

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

XOXO Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close