Nail art

01titleDe feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat wij vrouwen weer een leuke nail art willen op onze nagels. Ik heb er een voor jullie in elkaar geknutseld. Kijken jullie mee?

foto 1

Nadat je je handen gewassen hebt start je met het aanbrengen van de base coat. Zorg er wel voor dat je nagels droog zijn voordat je iets aanbrengt!

Als de base coat droog is kun je de nude kleur aanbrengen. Ik gebruik van Catrice de Ultimate nudes in de kleur 070 Same Seine But Different.

Voor de tips gebruik ik van Essence de Nail Art Tip Painter. Deze lak heeft een dunne kwast (net als de meeste nail art lakjes) en daardoor makkelijk aan te brengen.

foto 4Dit is uiteindelijk het eindresultaat. In eerste instantie had ik met de paarse kleur (Essence 03 Marry Berry) alleen als lijntje onder de witte tip. Helaas knoeide ik, waardoor ik besloot het paarse schuin over de nagel te trekken en af te maken met een witlijntje. Het geheel is afgelakt met de top coat van Etos.

Dit is natuurlijk een hele simpele nail art, maar misschien wel leuk voor de feestdagen. Zeker als je – net als ik – minder creatief bent om super mooie nail art te maken.

Wat vinden jullie van deze nail art?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close