Welkom lieve Lucas

Daar is ‘ie dan eindelijk! Onze zoon is gisteren via een geplande keizersnee ter wereld gekomen. Moeder en zoon maken het goed. Wat zijn we verliefd op onze kleine man. Zo bijzonder hoe je hart nog groter wordt en dat je van beide kinderen al meteen net zoveel kunt houden!

Zijn volledige naam is Lucas Lennon Quinn HufnagelLennon en Quinn waren dus de andere twee namen waar we over twijfelden. Maar de roepnaam van onze zoon is dus Lucas. Ik vond het zo leuk om te lezen wat jullie dachten welke naam het zou worden. Zeker n.a.v. de video ‘Deze jongensnamen zijn het niet geworden‘.

In eerste instantie stond de keizersnee gepland op vrijdag 8 november 2019. Dat vonden we meteen een mooie datum want: 8+11=19. Echter werden we een dag later teruggebeld door de planning dat de gynaecoloog deze datum toch wat te vroeg vond en werd het dus 5 dagen later op 13 november 2019. Eerder vertelde ik al dat ik er van baalde, maar dat ik deze datum óók mooi vond. Waarom? Roy en Isabelle zijn allebei op de 27e jarig en ik en Lucas op de 13e. Eerlijk verdeeld toch? Wat ook leuk is om te delen, is dat zowel ik, als Isabelle als nu ook Lucas op woensdag geboren zijn. Sorry schat, hierbij val je buiten de boot… 😉

Hoe dan ook ben ik nu herstellende in het ziekenhuis. Wanneer ik er de rust voor kan vinden zal ik de bevallingsvideo(!) editen en online zetten. Wat je jezelf hierbij kunt voorstellen? De dag voor de keizersnee t/m vandaag. Omdat het een geplande keizersnee was, leek me een verhaal een beetje saai. Waarschijnlijk komt ‘ie onder de video nog wel in het kort te staan. Het wordt een hele nette, mooie en (in ieder geval voor ons) emotionele video met hoe wij het beleefd hebben en natuurlijk ook de eerste ontmoeting tussen Isabelle en haar Baby Broertje.

Nu ga ik lekker rusten en genieten van mijn prachtige zoon.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close