ANOTHER Q&A | Sprinkhaan eten?!

Vorige week liet ik jullie de video zien waarin ik een Q&A aankondigde. Bedankt voor al jullie vragen via mijn blog, YouTube, Twitter en Instagram! Ik vond het erg leuk om al jullie vragen te beantwoorden en jullie opdrachten uit te voeren. Ik hoop dat ik het voor jullie ook aantrekkelijk ge-edit heb. Ik kan je wel vertellen dat het me veel tijd gekost heeft. Maar dat kwam omdat ik tot 6x toe opnieuw moest exporteren. Héél irritant!

In ieder geval zie je in deze Q&A iets met een vies drankje, sprinkhanen eten, zie je mijn lenigheid en kan ik blijkbaar héél goed zingen… 😉

Wat vond jij het leukste aan deze Q&A? En is het over een jaar of iets voor herhaling vatbaar?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close