Weekvlog 165

Hilarische mama date, sporten met een peuter?! & nieuwe tattoo | VLOG #165

Excuses alvast voor deze lange vlog, maar ik kreeg hem niet veel korter. Zó enorm veel leuke beelden! Echt waar. Beloofd! De zaterdag begon lekker swingend met dochterlief en een lekkere lunch om de avond af te sluiten met een hilarische Mama Date! Op zondag bleken we problemen te hebben met de vaatwasser. Heel balen, maar mijn man is klusser. Soms dan. In dit geval wel, haha. In de avond hadden we nieuwsjaarsborrel bij mijn ouders. Op maandag kwam ik hopelijk voor de laatste keer in het ziekenhuis en was ik ook nog eens een kluns. Verder hebben we de kerstboom opgeruimd en probeer ik te sporten. Maar ja, met een rondlopende peuter…. Op dinsdag moesten we naar het consultatiebureau en vertel ik over ons probleem met Isabelle. De woensdag was gewoon mega relaxt en op donderdag hadden we een pyjamadag. Hoewel ik ook toen weer probeerde te sporten met dochterlief die ook rondliep. En op vrijdag liet Lucas ons voor de tweede nacht op rij doorslapen, krijg ik mijn nieuwe tattoo en aten we sushi!

Het was dus een drukke week. Vandaar ook dat de weekvlog deze keer wat langer duurt. Hopelijk pak je er gezellig een theetje (of koffietje of iets anders) bij en geniet je van deze gloednieuwe weekvlog!

Wil je de weekvlog graag zien, maar lukt het niet via de video hierboven? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Zijn jullie goed het nieuwe jaar ingegaan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close