Mijn eerste rode loper event | The World Around Me #5

Oh. My. God. Ik werd door Disney en Vue Cinemas uitgenodigd voor de allereerste preview van de magische film Beauty and the Beast. En wat bleek? Het was echt een rode loper event! Met BN’rs. Ik herhaal: B N ‘ R S. Of hoe je dat dan ook met hoofdletters schrijft. Ik voelde me vereerd en was zo enorm dankbaar! De dresscode was gala en dus huurde ik speciaal voor dit event een jurk. En wat heb ik een fantastische avond gehad!

Het event vond plaats bij Vue Cinemas in Hilversum. Vue is geen onbekende bioscoop voor mij en Roy. Wij hebben namelijk bij Vue de Movie Pass waar we heel vaak in de maand gebruik van maken. In Hilversum zijn we echter nog nooit geweest. De inloop was om half 8 en de film zou om half 9 beginnen. Omdat ik niks wilde missen, zorgden we ervoor dat we er rond half 8 ook daadwerkelijk waren.


Binnen werden we meteen onthaald met de rode loper, een grote banner van Beauty and the Beast en vele fotograven. Die stonden natuurlijk niet op ons te wachten. Maar toch gaaf om daar overheen te mogen lopen. En gezien die fotograven geen foto’s van ons maakten, maakte Roy van mij maar zelf een foto.

Daarna moesten we ons aanmelden en kregen we onze tickets met onze zitplaatsen. Toen konden we doorlopen naar de hal die ze speciaal voor dit event hadden gedecoreerd in Beauty and the Beast stijl. En wat was dat prachtig!


We kregen meteen macarons en drinken aangeboden en hoorden op de achtergrond muziek uit de film, terwijl langzaam maar zeker mensen binnen kwamen. Zo dus ook bekende Nederlanders. Zo zagen we o.a. Domien Verschuren, Michiel Veenstra en Vincent Vianen. Maar vele anderen waren ook aanwezig.

Na de film was er natuurlijk een galafeest. Er was een DJ aanwezig en heel veel lekkere hapjes. Helaas moest ik de volgende dag gewoon werken en dus hebben we maar één drankje gedaan en zijn we daarna gegaan. We kregen nog – heel toepasselijk – een roos mee naar huis.

Iedereen zag er prachtig uit! De sfeer was magisch en enorm goed neergezet. En wat ik van de film vond? Dat kun je hier lezen.

Vue en Disney: nogmaals enorm bedankt voor deze eervolle uitnodiging! Voor een filmliefhebber, Emma Watson en Disney fan was het een droom die uit kwam.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close