De officiële datum is bekend

Afgelopen dinsdag hadden we de termijnecho. Door de 8-weken echo dachten we dinsdag rond de 11 weken en 1 dag te zitten. Maar niets bleek minder waar…

Wat was ik blij toen ik weer mocht gaan liggen om onze Mini te zien. En wat was het weer enorm bijzonder! Vooral omdat het eerste beeld wat we te zien kregen, Mini recht van voren was! Alsof hij of zij stond! We zagen een hoofdje, armpjes en beentjes. Wat fantastisch mooi! Ons kleintje!

Om een goede meting te maken heeft de verloskundige mijn hele buik gehad. Onze Mini was nogal veel aan het dansen, dus om hem of haar goed in beeld te krijgen voor de meting bleek nogal lastig te zijn. Nu al een lastpak dus 😉

Hoe dan ook: uiteindelijk is het gelukt en blijken we verder te zijn dan tijdens de 8-weken echo. We waren namelijk ineens 11 weken en 6 dagen! Dat betekent dat onze officiële uitgerekende datum nu staat op:

4 oktober 2017

Door dit fantastische nieuws, betekent het dat ik mijn wekelijkse update naar de woensdag zal verplaatsen. So you know! En nog een ander belangrijk ding: héél snel maak ik bekend wie we nou eigenlijk zijn… I can’t wait!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close