Dit staat er op mijn verlanglijstje voor Kerst 2017

Cadeautjes onder de kerstboom. Love it! Het kijkt altijd zó gezellig! Helaas kijkt het ook altijd meteen kaal als ze weg zijn, maar daarom leg ik er ook altijd nep cadeautjes neer. Maar dat terzijde. Roy en ik geven elkaar elk jaar met Kerst cadeautjes. Niet omdat het moet, maar wel omdat het leuk is om je geliefde een beetje extra te verwennen. Na 10,5 jaar weet ik niet altijd meer wat ik moet vragen. Laatst schreef ik al over een superhandige manier voor het maken van een lijstje die je altijd up-to-date kunt houden. Vandaag deel ik met jullie wat er op mijn verlanglijstje voor Kerst 2017 staat.

Series

Jullie weten hoe gek ik ben op series. Hoewel ik er al een hoop in de kast heb staan en het haast een overbodige luxe is door Netflix en andere streaming diensten, blijf ik het leuk vinden om deze te vragen. Zo zijn er een aantal series nog niet compleet omdat ze bijvoorbeeld nog steeds draaien, zoals Once Upon A Time. Daarvan moet ik seizoen 6 nog op DVD hebben. We zitten nu in seizoen 7. Maar ook mis ik in mijn kast nog seizoen 7 van The Walking Dead. Naast deze 2 nog niet complete series, wil ik graag Gossip GirlPretty Little Liars en The Vampire Diaries nog op DVD of Blu-Ray hebben. Deze drie series zijn al helemaal klaar en daarvan kun je dus een complete boxset kopen.

Films

Ook hou ik enorm van films. We hebben niet voor niets een bioscoop abonnement! Al moeten we nu met Isabelle er echt minimaal 2x in de maand tijd voor vrijmaken en een oppas vinden. Hoe dan ook, ik kijk dus graag films. Op mijn lijstje staan nog een hoop Disney Classics, zoals Sneeuwwitje, Assepoester en Pocahontas. Daarnaast wil ik héél graagBeauty and the Beast met Emma Watson in de hoofdrol hebben en mis ik nog Rogue One in onze Star Wars collectie. Ook zou ik graag La La Land willen hebben. Wat een prachtige film! Al moest ik hem eerst even laten bezinken, zoals je hier kon lezen.

Spellen

Spelletjes spelen. Love it! We hebben een hele kast vol en binnenkort past daar niks meer bij. Dan moeten we dus een andere oplossing voor onze vele spellen gaan bedenken. Toch ben ik nog lang niet compleet. Er zijn nog vele monopoly varianten die ik zou willen hebben. Echter heb ik dit niet op mijn digitale lijstje gezet, omdat niemand ooit monopoly wil spelen. Dus als iemand van jullie zin heeft om dat wel met mij te willen spelen… 😉
Ik heb mezelf nog vrij ingehouden. Ik heb op mijn lijstje maar 2 spellen staan. De eerste is 30 seconds everyday life. Het gewone 30 seconds spel vind ik al super tof, dus deze zal ook wel erg leuk zijn! Daarnaast staat op mijn lijstje Cards Against Humanity. Dit spel ken ik niet persoonlijk, maar zou wel erg leuk moeten zijn. Het is een kaartspel  waarbij je een vraag van een ‘black card’ stelt en de rest moet dan antwoorden met zijn of haar grappigste ‘white card’. Het is in ieder geval niet geschikt voor jongere kinderen.

Overig

Daarnaast heb ik ook wat random dingen op mijn lijstje staan. Zo onder andere een aantal hulpstukken voor de Airfryer XL, een extra batterij voor mijn Canon G7X, een e-reader en een bon voor de sauna.

Er staan dus best wat dingen op mijn lijstje. Dat is dan ook het voordeel van het lijstje online bijhouden, zoals ik jullie al eerder in deze blogpost vertelde. Maar natuurlijk vind ik het ook helemaal niet erg als Roy mij verrast met iets anders. Hij kent mij goed genoeg om te weten wat ik allemaal leuk vind. 😉

Wat staat er op jullie verlanglijstje?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close