Charmed again?

De eerste televisie serie die ik ooit ben gaan volgen was Charmed. Ik was een jaar of 14 en was meteen verkocht. De serie was weliswaar al met haar 4de seizoen bezig, maar dat maakte mij niet uit. Ik was verliefd.
En dus zodoende ging ik alles opzoeken over de serie. Ik was helemaal op de hoogte van de eerste drie seizoenen die ik gemist had. Ik wist de ins en outs van de serie, de acteurs en de achtergrond. Ik volgde fansites en ga zo maar door. Verslaafd was ik er aan. Niet heel onlogisch dat ik vanaf dat moment elke verjaardag, Sinterklaas en kerst de seizoenen op DVD wilde. Ondertussen heb ik alle 8 seizoenen op DVD en heb ik ze minstens 5 keer gekeken.

Afgelopen week kwam het nieuws naar  buiten dat de Amerikaanse tv-zender CBS een remake wil maken van Charmed met nieuwe actrices. Schrijvers zouden al bezig zijn met het schrijven van een pilot.
Hoe dol ik ook ben op Charmed, een remake hoeft (nog) echt niet van mij. De serie was op tv van 1998 tot 2006. Ik vind het echt te snel om 8 jaar na het eindigen van de serie een remake te maken. Daarbij kan ik mij Charmed ook  niet voorstellen zonder Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano en Rose McGowan. Dus nayyyy, doe nog maar niet. Misschien over een jaar of 20.

Gelukkig ben ik niet de enige die een remake niet ziet zitten. De (ex-)hoofdrolspelers zelf zien dit ook niet zitten. Alyssa Milano laat dit weten via Twitter. Aan een Charmed film zou ze echter wel mee doen. Ook Shannen Doherty ziet een film wel zitten. Holly en Rose hebben zich over een film nog niet uitgelaten, maar Rose heeft te kennen gegeven een remake maar stom te vinden.

Zou jij een remake van je favoriete televisie serie zien zitten in minder dan 10 jaar na het eindigen van de originele serie?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close