Werken. Baby. Bloggen.

Ik zou het wel even allemaal klaarmaken. Werken, moeder zijn en bloggen. Zeker nu ik in plaats van 5 dagen nog maar 3 dagen werk. Ik had het helemaal uitgedokterd hoe ik dat voor elkaar moest krijgen na mijn zwangerschapsverlof. In de eerste werkweek ging het dan ook nog wel, maar vanaf die tweede…. Poeh. Dat viel even tegen… Vandaar dat ik de afgelopen twee weken niets gepost heb. Wer

Ten eerste had ik al een half jaar niet meer gewerkt en/of gesport. Dus conditioneel kun je zeggen dat ik enorm lui ben geworden. Om dan ‘zoveel’ te moeten doen op een dag, is dan ineens ook weer best heftig. Poeh, wat was ik halverwege mijn eerste werkdag al moe! Daarna veranderde dat gelukkig naar ’s avonds als ik op de bank zat.

Daarover gesproken: vorige week lag ik al rond 20.00 uur op de bank te slapen. Maar omdat de laatste voeding op 23.00 uur is, moet ik natuurlijk wakker blijven. Roy bood toen aan dat ik gewoon naar bed zou gaan en hij Isabelle om 23.00 uur wakker zou maken, zou verschonen en dan naar mij zou brengen. Ik zou dan in bed voeden. Ideaal!

Dat verklaard in ieder geval waarom ik op maandag, dinsdag en woensdag niet geblogd heb. Maar waarom dan ook niet op die andere 4 vrije dagen?

Ik merkte dat ik even mijn balans moest herpakken. Even laten bezinken dat ik weer werk en hoe ik dat in de praktijk toch kan combineren met bloggen en mijn gezinsleven. Mijn op voorhand bedachte plan bleek toch geen realiteit te zijn. Niet zo easy peasy als ik gedacht had. Ach ja, jullie nemen het me vast niet kwalijk!

Er komen uiteraard weer leuke artikelen aan én zelfs een aantal gastblogs! Ik kijk er naar uit om jullie weer wat meer te entertainen met mijn artikelen over het moederschap, films en series, boeken en alle andere leuke dingen die ik met jullie kan delen!

Mama’s (en papa’s): Hoe ging het jullie af toen jullie weer moesten werken na jullie verlof?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

 • lesley

  30 januari 2018 at 09:45

  Jeetje wilde je 4 dagen blog online houden? Dat is wel een hoop hoor. Ik dacht ook ik ga lekker vooruit werken in mijn verlof en lekker veel bloggen. Nou het is er nog niet van gekomen hoor. Lekker opruimen en vooral offline zijn vind ik veel fijn er nu. Ook is lang zitten niet meer fijn haha. Ik zou zeggen doe het lekker rustig aan, geniet van je kindje en probeer balans te vinden in de nieuwe situatie!

  Beantwoorden
 • Rachel

  30 januari 2018 at 12:26

  Ik blog pas sinds mijn tweede kind geboren is, dus kan me niet voorstellen hoe het is om in alle rust te werken. Het is een gedoe om alle ballen hoog te houden en dan ook nog een blog onderhouden.
  Elke nieuwe fase van je kind zorgt dat het weer wat moeilijker wordt, maar ik heb een redelijk balas gevonden. Vooral vooruit werken scheelt voor mij een hele hoop. Good luck in de chronische drukke periode.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close