make-up ♥ Chique look voor overdag

chique-look-overdag-headerEen chique look voor in de avond doen we allemaal wel eens. Maar wist je dat je zo’n soort look ook overdag kunt dragen? Bijvoorbeeld omdat je een zakelijke afspraak hebt, of omdat je een feest hebt die overdag plaats vind. Er is altijd wel een keer een reden om een chique look voor overdag te maken. Ik laat jullie vandaag die van mij zien.

chique-look-overdag-01En dit is mijn chique look voor overdag. Kan prima overdag toch?

Gezichtsproducten

  • Pro Longwear Concealer – MAC – NW20
  • Bronzing Powder – Rimmel London
  • Blusher – Sleek – Life’s a Peach
  • Undress Your Skin Shimmer Highlighter – MUA
  • Lip Millionaire Liquid Lipstick – Miss Sporty – 400 Full Red

chique-look-overdag-02Ogen vind ik meestal het belangrijkste van een uiterlijk. Ogen spreken. Ze zeggen heel veel. Dus mooi opgemaakte ogen spreken wat mij betreft nog meer.
Ik heb gekozen voor een smokey-achtige look om de donkere kleuren iets minder hard te maken. Daarnaast heb ik er een glanzende oogschaduw in een aarde tint erover gedaan, om het geheel nog iets zachter, maar zeker chiquer te krijgen.

Oogproducten

  • Eyebrow Kit – Oriflame
  • Eyebrow Gel – HEMA
  • Undress me Too eyeshadow palette – MUA
  • Master Curl Mascara – Oriflame

Voor mijn doen heb ik best weinig producten gebruikt. Ach, des te simpeler is het om deze look na te maken.

Voor de ooglook heb ik alleen gebruik gemaakt van het Undress me Too palette van MUA.
Boven de wimperrand, uitgetrokken naar een hoek om weer verder te gaan in de arcadeboog gebruikte ik de kleur ‘corrupt’. Dit is een matte zwarte kleur. Met een smudge brush heb ik deze kleur naar het bewegend ooglid toe vervaagd.
Vooral in de buitenste ooghoek was het daardoor donkerder. In het midden van het bewegend ooglid bracht ik de kleur ‘obsessed’ aan. Dit is een taupe/grijze glanzende oogschaduw. Deze kleur bracht ik ook aan op mijn onderste wimperrand van mijn buitenste ooghoek tot ongeveer 2/3 van mijn oog.
In mijn binnenste ooghoek bracht ik de kleur ‘shy’ aan. Dit is een glanzende beige kleur. Deze werkte ik uit naar de kleur ‘obsessed’. En ook deze kleur bracht ik vanaf mijn binnenste ooghoek tot 1/3 van mijn oog aan op mijn onderste wimperrand.
Met een grote blending brush blendde ik de kleur ‘fiery’ in de arcadeboog over de andere kleuren heen. Deze kleur is glanzend en ik vind hem zelf goud/koper achtig.
Als laatste gebruikte ik de kleur ‘naked’ – een matte licht beige kleur – onder mijn wenkbrauw. Deze bracht ik aan met mijn vinger.
Om de ooglook af te maken breng je een laagje mascara aan.

Zouden jullie deze look overdag dragen?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close