ANOTHER TALK | Vakantie!

Hoi allemaal! Vandaag ga ik gezellig met jullie kletsen. Want de laatste twee weken heb ik mijn blog niet geheel verzorgd bijgehouden. Altijd zijn de laatste twee weken voor de vakantie super chaotisch en druk en dus kon mijn prioriteit niet bij mijn blog liggen. Vandaar dat ik de ‘vaste items’ er in heb gehouden, maar verder niet extra een artikel online heb gezet.
Maar… daar komt nu verandering in. Want sinds afgelopen vrijdagmiddag heb ik officieel vakantie! Die hebben we met het team natuurlijk goed ingeluid met een borrel op het terras. Maar dat gaan jullie komende vrijdag ook in mijn vlog zien op mijn YouTube-kanaal!

Roy en ik gaan verder niet op vakantie. We wilde wel graag, maar het zit er helaas niet in. Mijn ‘vakantiegeld’ gaat namelijk naar de tandarts. En wat het alleen maar vervelender maakt is dat het tandarts geintje mij meer kost dan dat ik anders aan een vakantie überhaupt had uitgegeven. Maar goed. Hopelijk ben ik daarna van de extra tandarts bezoeken af. Mits de brug goed blijft zitten die ik morgen krijg. Laten we daar maar van uit gaan.

Gelukkig kan ik mij thuis ook prima vermaken. Lekker filmen en editten, blogs schrijven, internetten, tv series kijken, zwemmen, trampoline springen, wandelen, dagjes uit zoals naar Scheveningen, Walibi en de Efteling. Nee, dat gaat helemaal goed komen! Gewoon lekker in de relax modus.

Op dit moment ben ik nog enthousiast aan het vloggen. Dit kost natuurlijk een hoop tijd qua importeren, renderen, editten, exporteren en uploaden. Reken daar maar een uurtje of 3 minimaal voor. Door de drukte van vorige week is het me niet gelukt om het vlogeditten goed bij te houden, waardoor ik nu alles op het laatste moment moet doen. Als het me niet lukt om bij te benen stop ik denk ik even met vloggen. Want anders heb ik dadelijk geen vakantie. En hoe leuk ik het vloggen ook vind, ik moet ook zeker mijn rust pakken. Want daar is het nou eenmaal vakantie voor!

Goed, ik ga nu weer andere dingen doen. Zoals editten en daarna lekker van de vakantie genieten.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie toe als je deze hebt!
Ga jij nog op vakantie deze zomer?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close