Review ♥ Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Colour

Hoewel ik nooit echt van de lipproducten ben geweest, begin ik ze steeds meer te waarderen. Ik ga vaker de deur uit met een mooie lipstick of lipgloss op mijn mond en merk dat ik ook steeds vaker kies voor opvallendere kleuren dan een nudekleur.
In de goodiebag die ik kreeg nadat ik deel nam aan een panel van Fashionista zat ook deze mooie – en nieuwe – Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Colour. Zo, een hele mond vol. Of moet ik lippen zeggen?

D E    V E R P A K K I N G

Een verpakking kan veel doen voor een aankoop. Ziet een verpakking er goed uit – lees: schattig, lief, stoer, mooie vorm, mooie kleuren, chique –  dan zal ik er sowieso al eerder naar kijken en daardoor ook sneller de neiging hebben hem te kopen. Want hee, het oog wil ook wat.

Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Colour lijkt eerder op een lipgloss dan op een lipstick. Dat komt omdat dit geen vaste lipstick is, maar een vloeibare. Vergis je dus vooral niet wanneer je in de winkel staat!
Daarnaast is de huls doorzichtig waardoor je al snel ziet welke kleur je hebt. Daar ben ik zelf wel fan van. Ook als je door je stash loopt te rommelen zie je meteen welke kleur het is. Ideaal!
Daarnaast staat er een sticker op de dop met het kleurnummer en de kleurnaam. Ik kreeg de kleur 400 Full Red. Dit was mooier geweest als dit bijvoorbeeld aan de onderkant had gestaan, nu heb je zo’n lelijke sticker op de dop.

4 0 0    F U L L    R E D

Bij een naam als Full Red verwacht ik een heldere rode kleur. Dat vind ik niet van de kleur die er in zit. Het is meer een zachte rode kleur die een kleine neiging naar roze heeft.

Laten we eens kijken hoe de kleur het op de lippen doet.

Op de bovenste foto zie je mijn lippen zonder product en op de onderste foto zie je mijn lippen met Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Colour in de kleur 400 Full Red.

Het is duidelijk een zachte rode kleur. Precies zoals hij ook in de verpakking zit en wat ik dus dacht van de kleur.

Deze vloeibare lipstick breng je aan met de applicator die aan de dop vast zit. Let op dat er geen klodder aan zit, want dat brengt minder fijn aan kan ik uit ervaring vertellen.
De applicator smeert fijn met een mooie laag product. Het enige waar ik het lastigere vond om goed bij te kunnen en goed te smeren – maar dat heb je toch al snel met een rode kleur – zijn de mondhoeken. Daar heb ik de randjes met een tissue nog even bij moeten werken.

M I S S    S P O R T Y    L I P    L I Q U I D    L I P S T I C K    M I L L I O N A I R E    I N T E N S E    C O L O U R    ♥    € 3 , 9 9

Voor het prijsje is het een prima lipproduct. Hij heeft een mooie dekking en brengt redelijk fijn aan – let alleen even op de mond hoeken! Hij is makkelijk mee te nemen in je tas en je kunt daarom dus overal even je lippen bijwerken.
Ondanks dat hij er best stevig op zit – je kunt best wel een klein hapje eten en drinken – is dit ook tevens een nadeel. De lipstick gaat er niet geleidelijk van af. Ik had op een gegeven moment op verschillende plekken nog een stukje lipproduct zitten. Vooral rondom de randen van mijn mond, maar dan niet overal. Snap je dan wat ik bedoel? Bij een mooie vette lipstick vervaagd de kleur redelijk overal het zelfde, maar bij deze had ik echt nog plekjes. Dus houdt hem goed in de gaten zodat je hem op tijd bij kunt werken.

Miss Sporty Lip Liquid Lipstick Millionaire Intense Colour is te koop bij verschillende drogisterijen.

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

15 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close