eyeliner of oogschaduw

Eerste indruk L.O.V. SHADOWliner

Een vloeibare eyeliner én oogschaduw in één? Toen ik dit las werd ik meteen getriggerd. Want hoe kan het nou eyeliner en oogschaduw in een zijn? Dit wilde ik testen. En dat deed ik. Voor de camera. Werkt dit echt? En hoe vind ik de L.O.V. SHADOWliner? Je ziet het in deze leuke nieuwe beauty video!

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier om hem te bekijken.

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen met dit merk. Kende je het merk überhaupt al? En hadden jullie al eens eerder van de SHADOWliner gehoord? En wat vond je van deze video? Laat het me hieronder bij de reacties weten of praat mee op YouTube.

Ik zou het erg waarderen als jullie de video op een duimpje omhoog willen geven, de video wilt delen en natuurlijk als je jezelf wil abonneren op mijn kanaal zodat ik kan groeien en nog meer leuke content voor jullie kan en mag maken. ?

Wat is jouw ervaring met dit merk?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close