geboortevideo

De geboorte van onze zoon Lucas

Op 13 november 2019 was het eindelijk DE dag: we zouden onze zoon Lucas in onze armen mogen sluiten middels een geplande keizersnee. In deze vlog neem ik jullie mee in deze bijzondere dag en de dagen erna in het ziekenhuis.


*LET OP: ER ZITTEN BEELDEN MET BLOED TUSSEN*
*Bij dat stuk word je van tevoren gewaarschuwd!*

Wil je de video graag zien, maar lukt het niet via de video hierboven? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze geboortevideo vonden. Ergens volgende week komt de weekvlog online, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Wat vonden jullie van deze video?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

 • Bianca Schrijft

  24 november 2019 at 12:34

  Als eerste van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Het lijkt me toch heel apart om de geboorte datum al te weten en dan ineens de vraag of je die wel haalt. Nu is tijd om heerlijk te genieten van jullie gezin.

  Beantwoorden
  • Natasja

   24 november 2019 at 12:36

   Aan de ene kant raar inderdaad; zeker omdat je dan bang bent dat de bevalling natuurlijk aan de gang gaat hahaha? Maar ook heel fijn. Ik vond het een bepaalde rust geven ☺️ En dankjewel ?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close