Wednesday Wisdom #35

Vandaag een quote om op vele manieren te interpreteren. Zeker als de laatste Wednesday Wisdom van dit jaar. Maar dat is niet de enige reden waarom ik deze quote gekozen heb. Dit is tevens ook de allerlaatste Wednesday Wisdom.  Huh, wat? Jep. Ik speelde al langer met het idee om te stoppen, maar elke week opnieuw kreeg ik van een aantal vaste bezoekers – Nesrin, Debby en Vivian! – te horen hoe fijn ze een quote elke week vinden. En dus ging ik maar door. Uiteraard ook omdat ik het zelf ook enorm leuk vind. Maar uiteraard denk ik ook na over mijn blog en wat ik zou willen. 

Na 35 Wednesday Wisdom’s vind ik het tijd om op woensdag een nieuwe vaste categorie er in te gooien. Het is geen onbekende van jullie. Dit soort artikelen heb ik al vaker geplaatst, maar die ik nu wekelijks terug wil laten komen omdat het mij zoveel positiviteit oplevert. Dat deden de quotes ook, maar dit artikel staat nóg dichter bij mezelf. Nu had ik ook kunnen zeggen dat ik er gewoon nog een vaste categorie bij neem, maar gezien er naast de woensdag (over het algemeen) maandag een youtube filmpje online staat – niet dat dat nou per definitie een vaste categorie is, maar je snapt wat ik bedoel – zou er een derde vaste categorie dag bij komen. En dan vind ik dat ik mijzelf en mijn blog te veel beperk. Ik vind het fijn om de creatieve vrijheid te behouden.

En dus mijn lieve dames en heren, maak ik op dit punt van dit artikel graag bekend om welke categorie het gaat. Zijn jullie er klaar voor? *tromgeroffel please*

……………………………………

……………………………………

……………………………………

Happy Moments wordt mijn nieuwe vaste categorie op woensdag. Hierin deel ik alle momenten waar ik in de afgelopen week gelukkig door werd. Van gekke gebeurtenissen en blijheid tot leuke ontdekkingen zowel offline als online. En wie weet zet ik hier alsnog iedere week een quote in. Zolang het mij – en vooruit: jullie ook wel een beetje hoor! Love you! <3 <3 – gelukkig maakt!

Iedereen bedankt die de Wednesday Wisdom altijd heeft gewaardeerd en mij aanmoedigde hiermee door te gaan. Ik hoop dat vooral jullie mijn nieuwe vaste woensdag item leuk vinden!

Wat is/was jouw favoriete quote van 2015?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close