REVIEW | Sigma Flat Angled Kabuki kwast

Kwasten kun je nooit genoeg hebben. Voor elk effect dat je wil is er wel een kwast. Zo wilde ik een kwast die de foundation ook wat dikker kon aanbrengen. Meestal gebruik ik een kwast die de foundation lichtjes aanbrengt, maar helemaal een gave huid is toch ook niet verkeerd. Zoekend op het internet kwam ik uiteindelijk bij de Sigma Flat Angled Kabuki kwast uit.


Op het eerste oog is het al een prachtige kwast. Een zwarte handvat met het merk en de naam van de kwast, het ijzertje waar de haren in zitten en dan vervolgens de prachtige gestroomlijnde haartjes.

De haren voelen zacht aan. Ik merkte meteen dat het effect dat ik wilde, hiermee bereikt zou kunnen worden. De haartjes staan dicht op elkaar (wat zorgt voor een dekkend effect).

Kijk hoe zacht hij er uit ziet! Dit wil je toch voelen op je gezicht?

Ja, ik ben erg tevreden – wat zeg ik? Meer dan tevreden! – met de Sigma Flat Angled Kabuki kwast (F88). Hij brengt egaal en natuurlijk aan en laat geen strepen achter. De beste foundation kwast die er is of in ieder geval die ik geprobeerd heb! Ik ben razend enthousiast en vraag me af hoe het komt dat ik deze kwast nu pas in mijn bezit heb. Het is een kwast die ik nu elke dag gebruik!

De Sigma Flat Angled Kabuki kwast heb ik gekocht bij The Make-Up Spot en kostte €24,95. Hij is te gebruiken voor alle soorten creamy producten.

Welke kwast is volgens jou een echte aanrader en waarom?


liefs

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close