Video ♥ Battle: Garnier VS Oriflame ♥ Micellair reiniger

Al een paar jaar is de Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser van Oriflame mijn favoriete reiniger. Tot ik in de aanbieding de veelbesproken Micellair Water van Garnier kocht en besloot om deze toch maar te proberen. Eenmaal aan het proberen merkte ik dat ik deze toch ook wel erg fijn vond. HELLUP!! Welke is nu mijn favoriet? Let’s battle and find out!


Zie hieronder de battle en kom erachter welke wint!

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik echt megalief vinden!

Ken je een van deze twee micellaire reinigers?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close