Review ♥ Real Techniques Setting Brush

Zoals een timmerman niet zonder hamer en spijkers kan, een naaister niet zonder naald en draad kan, kan een (aankomend) visagist niet zonder make-up kwasten. Niet zo heel gek dus dat ik maar al te graag kwasten in mijn stash wil hebben.
Al langere tijd was ik op zoek naar een kwast om highlighter goed mee aan te brengen. Eentje die genoeg product zou opnemen, maar waarbij niet alles meteen aangebracht zou worden. Toen ik aan het snuffelen was bij The Makeup Spot vond ik de kwast waar ik mijn oog al een tijdje terug op had laten vallen: Real Techniques Setting Brush. En natuurlijk wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen.

R O O O O O O O O Z Z Z Z Z E E E E

Natuurlijk wist ik allang dat deze kwast een roze detail zou hebben. Maar toen ik de doos met mijn bestelling openmaakte en deze bovenop zag liggen was het eerste wat ik hard riep, weliswaar met een beetje een kinderlijke stem: ‘rooooooozzzzeeeee’. Ja, inderdaad met veel ‘o’, ‘z’ en ‘e’-en!

Als ik dit doosje in de schappen bij een winkel zou liggen, zou ik er meteen naar toe getrokken zijn. Het is gewoon meteen duidelijk hoe, wat, waar en wanneer om het zo maar te zeggen. Je ziet duidelijk het merk, wat voor kwast het is en uiteraard de kwast zelf. Ook zeker niet onbelangrijk. En dan is hij nog ‘roooooozzzzzeeeeee’ ook nog! Bonus!

I K    H E B    E E N    P I X I W O O    K W A S T    !

“Pixiwoo? Wa’s da?” Zou mijn moeder zeggen. “Nou mam, dat zal ik je vertellen. Pixiwoo is een YouTube kanaal van de zusjes Sam en Nick Chapman. En dat zijn twee top beautybloggers slash youtube-ers slash makeup artists.”

Iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in beauty hoort deze twee meiden gewoon te kennen. Punt. Geen discussie. Ken je ze niet, dan stel ik voor dat je gauw even een kijkje gaat nemen op hun Pixiwoo kanaal!

Real Techniques kwasten zijn echt ontworpen door deze zusjes en staan bekend als echt een goed merk. Dus los dat hun namen hier aan gekoppeld zijn, zijn de kwasten mega goed te gebruiken en kun je hier lang plezier van hebben.

En omdat de zusjes echte YouTube-ers zijn kon je ook niet anders van ze verwachten dan dat ze tutorials met de kwasten laten zien op www.realtechniques.com.

I T ‘ S    S O    F L U F F Y    I ‘ M    G O N N A    D I E

OMG! De Real Techniques Setting Brush is mega zacht. Zo zacht, dat ik de neiging had om er mee te knuffelen. Uiteraard ook even gedaan, want wat word ik toch mega blij van deze kwast.
De kwast heeft synthetische haren, waardoor hij geschikt is voor zowel poeder als vloeibare make-up. De haren zitten vast in een aluminium huls, waarop ook de merknaam te zien is. Ik vind het een ontzettend mooi detail dat hij met een zwart gedeelte eindigt. Yep, wat mij betreft is deze kwast een echte eye candy. Al geldt dat waarschijnlijk voor alle Real Techniques kwasten.

E E N    N I E U W E    H I G H L I G H T ( E R )    I N    M I J N    S T A S H

Omdat ik hem gekocht heb om highlighter mee aan te brengen, gaan we de Real Techniques Setting Brush daar ook voor gebruiken. Op de bovenstaande foto kun je zien dat ik de kwast rustig door de highlighter gehaald heb en dat hij het product goed opneemt.

Hij voelt heerlijk zacht aan op mijn gezicht en als ik niet uitkijk, breng ik daardoor dadelijk te veel highlighter aan. De kwast brengt mega fijn aan en geeft direct zichtbaar resultaat met maar een lichte aanraking van mijn huid. Mooi, want zo gaan de haren ook langer mee. Hij geeft met een kleine aanraking dus al genoeg product af, waardoor het makkelijk is om zelf te bepalen hoeveel product je aan wilt brengen.

Y A Y    O F    N A Y

Als je de review hierboven goed gelezen hebt, dan snap je wel dat dit een hele dikke, vette, mega grote YAY is.

De Real Techniques Setting Brush is mooi, makkelijk in gebruik en mega zacht! Zeker een goede aanvulling voor mijn kwastenset en eentje die ik waarschijnlijk elke dag zal gebruiken. Een groot pluspunt is dat hij snel veel product op neemt en met een kleine aanraking met de huid al weer voldoende product afgeeft. Dat is dus ideaal voor de bruikbaarheid van de kwast.

R E A L    T E C H N I Q U E S    ♥    S E T T I N G    B R U S H    ♥    € 9 , 9 9

De Real Techniques Setting Brush kost bij The Makeup Spot €9,99 en dat is zeker een mooi prijsje voor een hele fijne kwast die – waarschijnlijk – ook lang mee gaat.

Hebben jullie al eens kwasten van Real Techniques geprobeerd?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close