PhotoLife #1

Instagram is toch iets wat ik dagelijks op mijn telefoon check. Foto’s van anderen vind ik super leuk om te kijken en kunnen ook heel inspirerend zijn! Daarnaast vind ik het ook leuk om zelf foto’s te maken en er een filter overheen te gooien. En dat kan super makkelijk met Instagram.
Het leek me wel leuk om een nieuwe categorie in te voeren, namelijk: PhotoLife. Foto’s die ik die week gepost heb met iets meer uitleg en soms ook foto’s die ik niet gepost heb. Ik ben altijd gek geweest op foto’s en fotografie dus dit is zeker een categorie die bij mij past. Kijken jullie mee?

Ik begin overigens in begin december. Deze week heb ik elke dag wel foto(‘s) gepost, maar vorige week bijna geen en het leek me toch leuk om te delen.


Op 2 december 2013 kwam het achtste studioalbum van Britney Spears uit. “Britney Jean” – zoals het album heet – zou het persoonlijkste album moeten zijn wat Britney ooit gemaakt heeft. Qua tekst kan ik me er hier en daar wel mee in komen, maar het geluid had ik anders verwacht. Toch vind ik het wel weer een heel goed album met zeker weer een hoop goede muziek erop. En tja, omdat Britney toch nog steeds mijn Guilty Pleasure is, moest ik het album natuurlijk gewoon hebben!

Op 8 december stond ik samen met een Oriflame collega op een kerstmarkt in Heeswijk Dinther. Om 10 uur ’s ochtends moesten we de kraam opbouwen en vanaf 11 uur was de kerstmarkt officieel open. Hoewel het in de ochtend lichtjes gemiezerd heeft, was het – ondanks de kou – een mooie dag voor een kerstmarkt.


Het was dan wel koud, maar het ging goed hoor! Hoewel ik wel met bevroren billen thuis kwam…


Diezelfde avond kwam Marry Poppins op tv! Blijft een goede en leuke film!

De volgende dag (maandag 9 december) heb ik voor Santa gespeeld. Ik vond het zo leeg onder de kerstboom dat ik naar de action ben gereden en daar cadeaus heb gekocht voor Roy en tja, ook maar voor mezelf want vind het ook leuk als er iets voor mij onder ligt, haha!


Mijn eerste pakketje van een webshop! Deze ging ik 10 december ophalen en natuurlijk was ik razend enthousiast! Ik ben nog wat dingetjes aan het testen en dan komt het zo spoedig mogelijk online! Spannend…!

Deze foto is het resultaat van een woensdagavond surprise met mijn oude majorette groep. Ik ben 15 jaar majorette geweest en nog steeds komen we twee keer in het jaar samen. Een keer om te stappen, te eten of nou net iets anders leuks en de andere keer in december voor surprise. De gastvrouw zorgt voor drinken en de anderen voor het eten. Met als gevolg dat ik de volgende keer geen avond eten moet nuttigen, want we hebben altijd genoeg!

Donderdag kwam ik na het werken en sporten thuis en lag er een briefje in de bus dat er een pakketje afgeleverd was. Deze moest ik natuurlijk meteen even bij de buurtjes ophalen.
Het allerlaatste pakketje wat ik dit jaar binnen krijg van Oriflame (als het goed is!).
Eigenlijk wilde ik ook nog een foto plaatsen dat ik Expeditie Robinson aan het kijken was, maar ik zat er zo in dat ik dat dus helemaal vergeten ben.

Vrijdag kookte Roy heerlijk! Zelfgemaakte paprikasoep en brocollitosti. Klinkt heel vreemd, maar was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdag was niet heel bijzonder. Roy en ik zijn naar de kerstmarkt in Den Dungen/Maaskantje geweest samen met mijn ouders, mijn zus en mijn zwager. Heel klein maar wel gezellig.
’s Avonds nog een serie die we opgenomen hadden terug gekeken en verder was het gewoon een relaxte avond waarin we allebei geen zin hadden om nog echt iets te gaan doen. En dus ben ik iets eerder naar bed gegaan om nog te kunnen lezen. Even de cosmopolitan doorbladeren en daarna weer een hoofdstuk gelezen uit “Ik was pas dertien”. Ik weet nog niet wat ik van dit boek vind…. Ik kan er wel door heen komen, maar of ik het dan ook goed geschreven vind… Mwoaaa…. Het verhaal ansich is wel interessant.

Een schaaltje Griekse yoghurt met Roosvisee en Brinta was mijn zondagontbijt. Ik was al belachelijk vroeg uit bed. Al om half negen en dat voor een zondag…! Heb in ieder geval nog even wat werk kunnen verrichten!

Na een blogpost van Teske op teskuh.nl wilde ik ook zelf proberen om chips te maken met de magnetron.

Best aardig gelukt al zeg ik het zelf. Sommige waren nog niet helemaal hard, maar gelukkig heb ik ze gekruid want anders was ik gewoon aardappel aan het eten, haha! Wel een aanrader om nog eens te doen, maar het is jammer dat je niet zo veel te gelijk kunt maken in de magnetron. Ik had een mooi schaaltje voor één persoon.

Dit was mijn PhotoLife!

Hoe was jullie week?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close