the spy who dumped me and mamma mia here we go again

MOVIE REVIEWS | Mamma Mia! Here We Go Again & The Spy Who Dumped Me

Vandaag heb ik voor jullie twee leuke films die momenteel nog in de bioscoop draaien. Mamma Mia! Here We Go Again en The Spy Who Dumped Me. Hou je wel van wat feel-good films, lees dan snel verder.

Mamma Mia! Here We Go Again

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie keren we terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. In deze film gaan we terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen en gaat het verhaal 10 jaar na het einde van de vorige film verder.

Regisseur: Ol Parker
Acteurs: Amanda Seyfried, Lily James, Alexa Davies, Jessica Keenan, Wynn, Dominic Cooper, Julie Walters, Christine Baranski, Hugh Skinner, Pierce Brosnan, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Cher, Meryl Streep
Genre: Musical / Komedie
Speelduur: 114 minuten
Te zien vanaf: 19 juli 2018

Mamma Mia! Here We Go Again is het tweede deel van deze musicalfilm. Hij heeft dezelfde humor en feel-good als het eerste deel en dat is natuurlijk ook wat je wilt. Het leuke aan dit verhaal is dat je nu de jonge Donna krijgt te zien. Hoe is ze eigenlijk aan die drie mannen gekomen en wat voor persoon was ze? De verhaallijn die zich 10 jaar na de vorige film afspeelt vind ik mwoa. Hij is wel oké en het past in de sfeer van de film, maar ik vond dat gedeelte niet hoogstaand. Er zitten een paar verrassende wendingen in het verhaal en dat maakt het zeker leuk. De jongere versies van de hoofdkarakters uit de vorige film vind ik echt heel goed gecast en dat mag zeker benoemd worden. Het is een leuke film om met verstand op nul te kijken. Daarom geef ik deze film 3 van de 5 sterren.

The Spy Who Dumped Me

Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent, terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Regisseur: Susanna Fogel
Acteurs: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan, Justin Theroux en Gillian Anderson
Genre: Komedie / Actie
Speelduur: 117 minuten
Te zien vanaf: 9 augustus 2018

Komedie en actie gecombineerd is altijd veel kijkplezier. Hoewel het ook al snel too much kan worden. Dat is gelukkig niet het geval in deze film. Natuurlijk zijn er ook dingen over the top maar dat hoort erbij. Het is een erg vermakelijk verhaal met veel lachmomentjes en genoeg actie. Het verhaal is hier en daar echt wel verrassend met verschillende plot twisten. Dat maakt deze film echt wel een aanrader om te zien. Ik geef The Spy Who Dumped Me dan ook 4 van de 5 sterren.

Heb jij één van deze twee (of ze allebei) gezien? En zo ja, wat vond je er dan van? En natuurlijk: heb je nog aanraders?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close